начало

Съдът потвърди уволнението на военен следовател-букмейкър Съдът потвърди уволнението на военен следовател-букмейкър

издаване на скица от УАГ

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


издаване на скица от УАГ

Мнениеот Дарина » 11 Дек 2001, 11:36

Притежавам земеделски имот в София, възстановен от поземлена комисия.Искам да го продам. От малката община ми казаха, че те не могат да ми издадат скица и трябва да отида в УАГ. От УАГ "устно" ми отговориха, че имота го няма в кадастъра и не могат да ми издадат скица без да ми издадат някакъв документ. Въпросът ми е, възможно ли е да изчезне от кадастъра имот от 10 дка при положение, че при възстановяване на земята сме вадили скица от СГО? Какъв е реда да подам молба за скица в УАГ, за да мога поне да получа писмен отказ? Предварително благодаря!
Дарина
 

RE: издаване на скица от УАГ

Мнениеот inzagi » 19 Дек 2001, 16:50

Подайте молба до УАГ като приложите решението на поземлената комисия и скицата на СГО. Срещу това ще Ви издадат номерче, което ще има за Вас удостоверителна сила че сте ги сезирали при евентуален съдебен спор. Всъщност проблема е че служителите на УАГ защитават какви ли не интереси и често пъти дават скица на земя която е ваша на други хора срещу парички. Така че единея вариант е търсите връзки в УАГ, а другият е да си търсите правата когато Ви откажат да Ви издадат скица. Има макар и редки случаи когато наистина земята я няма - компенсирани са други хора,дадена е на друг и т.н. Но на първо време подайте документите в деловодството и непременно искайте да ви издадат документ за тях.
inzagi
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 04 Окт 2001, 16:34


Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron