начало

КС „отмени“ три текста от Закона за социалните услуги КС „отмени“ три текста от Закона за социалните услуги

издаване на скица от УАГ

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


издаване на скица от УАГ

Мнениеот Дарина » 11 Дек 2001, 11:36

Притежавам земеделски имот в София, възстановен от поземлена комисия.Искам да го продам. От малката община ми казаха, че те не могат да ми издадат скица и трябва да отида в УАГ. От УАГ "устно" ми отговориха, че имота го няма в кадастъра и не могат да ми издадат скица без да ми издадат някакъв документ. Въпросът ми е, възможно ли е да изчезне от кадастъра имот от 10 дка при положение, че при възстановяване на земята сме вадили скица от СГО? Какъв е реда да подам молба за скица в УАГ, за да мога поне да получа писмен отказ? Предварително благодаря!
Дарина
 

RE: издаване на скица от УАГ

Мнениеот inzagi » 19 Дек 2001, 16:50

Подайте молба до УАГ като приложите решението на поземлената комисия и скицата на СГО. Срещу това ще Ви издадат номерче, което ще има за Вас удостоверителна сила че сте ги сезирали при евентуален съдебен спор. Всъщност проблема е че служителите на УАГ защитават какви ли не интереси и често пъти дават скица на земя която е ваша на други хора срещу парички. Така че единея вариант е търсите връзки в УАГ, а другият е да си търсите правата когато Ви откажат да Ви издадат скица. Има макар и редки случаи когато наистина земята я няма - компенсирани са други хора,дадена е на друг и т.н. Но на първо време подайте документите в деловодството и непременно искайте да ви издадат документ за тях.
inzagi
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 04 Окт 2001, 16:34


Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron