начало
Съдия от ВАС става зам.-министър на правосъдието Съдия от ВАС става зам.-министър на правосъдието

САЩ и гражданските свободи

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


САЩ и гражданските свободи

Мнениеот Станчо » 13 Сеп 2001, 15:46

Много ми е чудно, защо всеки път когато стане някоя простотия някъде по света, аз не мога да се движа по собствените си улици. И ако в Щатите в момента, когато терористи, ФБР и всякакви други глупаци лишават от живот хиляди, дискусията е на тема, какви са подходящите мерки за сигурност, които минимално да засегнат гражданските свободи, Аз (с главна буква скромно по Американски), Българският гражданин, не мога да се движа по собствените си улици, за да пазя американското посолство, американската резиденция и другите фелоуз вътре. Защо Аз да нямам право да се движа по Съборна от години, а сега и покрай резиденцията им? За да може Буш да води "монументалната" битка на доброто срещу злото (или беше обратното?)? Прочее, на какво правно основание ме лишават от правото да си се движа свободно по улиците? И накрая, реторично, ако в България, не дай Боже, падне самолет, кой ще блокира движението във Вашингтон?
Станчо
 

RE: САЩ и гражданските свободи

Мнениеот Светлин » 20 Сеп 2001, 00:40

Трябваше да се включиш в темата "Събитията в САЩ".
Светлин
 

RE: САЩ и гражданските свободи

Мнениеот фсфс » 04 Ное 2001, 20:38

Ами ако БГ беше световна супер сила щеше да е така, ама тя е една плюнка, така че приятел ще обикаляш от 5 километра ако се наложи.
фсфс
 


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта


cron