начало
Районен съдия става зам.-министър на икономиката Районен съдия става зам.-министър на икономиката

предложение за форума

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


предложение за форума

Мнениеот haptal » 02 Юли 2001, 03:29

Здравейте,

поради някои причини се интересувам до някаква степен от сайтове свързани с орац и гледам сега този форум и първото нещо, което ми дойде на главата беше че е много неудобен. едно нещо, както вероятно сте забелязали през съществуването на вашата фирма, трябва да е безкрайно просто и ясно дори за природно ограничени хора за да бъде печелившо. С това искам да кажа, че този форум дава възможност да се прави практически всичко, което един форум може да прави, но е объркващо до някаква степен и това може да е проблем. погледнете форумите в гювеча от техническа гледна точка (от гледна точка на администриране те са ужасни)- всичко си изглежда ясно и подредено. форумите в dir.бг също са ясни. вижте дали не можете да въведете нещо такова.

:)
haptal
 

RE: предложение за форума

Мнениеот lex manager » 02 Юли 2001, 03:29

Благодаря за направеното предложеие!
Не можем, а и не искаме да копираме буквално други, съществуващи вече и добре познати ни форуми. Усещането за тяхната яснота вероятно идва от продължителната работа с тях, а този форум сега тръгва и все още се доработва, не на последно място в съответствие с отправените препоръки.
Ако имате конкретна идея как форумът да бъде по-удобен за работа - ще се радваме да я споделите.

поздрави
:)
lex manager
 

RE: предложение за форума

Мнениеот Yavor Yankov » 02 Юли 2001, 03:29

Здравейте,
Чесно казано когато правих форума несум гледал форума на гуветча, но след като прочетох съобщението Ви го погледнах, единствената разлика която е между него и форума на лех е че там има още едно ниво на класификация на темите, и съответно има функционалност за нея. След като сте запознат със ужасноста на администрацията на техните форуми явно сте достатъчно грамотен и имате познания в тази област, но ме озадачава липсата на предложението (каквото е и заглавието на нишката която сте отворили). Ще ви буда благодарен ако ми кажете кое точно е объркващо?

Поздрави,
Явор Янков
Yavor Yankov
 

RE: RE: предложение за форума

Мнениеот haptal » 04 Юли 2001, 22:14

здравейте,
значи, това е отговор и на двамата.

по отношение на моето негативно мнение за форумите в гювеча- ами просто етиката при администрирането там изобщо липсва и понякога може да се опише като персонална страница, но това естествено си е лично мое мнение.
иначе технически погледнато те са добре направени. Естествено че този форум сега тръгва и е нормално да не е номер 1 от където и да се погледне. просто давах мнение. Напълно нормално е и да не се обръща особено вмимание на тази част от сайта, след като lex.bg очевидно има предимство в много други области пред гювеча или който и да е друг сайт.
та така. иначе- аз съм прост човек, нали съм се писал че съм хаптал :) не мога да дам особен съвет, след някой друг месец като понауча това онова
haptal
 


RE: предложение за форума

Мнениеот hebigatsu » 24 Окт 2001, 12:19

Форумът си е много добър. едиственият недостатък,( ако може да се нарече така) е, че може да стане объркване с репликите. Само в тази насока трябва да се помисли за някакво разграничаване - например цветово, за да може да се проследява, коя реплика за кое изказване се отнася. Иначе всичко е супер.
hebigatsu
Активен потребител
 
Мнения: 1008
Регистриран на: 19 Окт 2001, 19:42


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 38 госта


cron