начало
Адвокатите ще се вписват в нов регистър, ако искат да продължат „по занятие“ да се занимават с фирмена регистрация Адвокатите ще се вписват в нов регистър, ако искат да продължат „по занятие“ да се занимават с фирмена регистрация

ГДБОП затвори библиотеката chitanka.info

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Re: ГДБОП затвори библиотеката chitanka.info

Мнениеот blind_guardian » 24 Юли 2010, 17:13

hidden написа:
blind_guardian написа:Изчел си я ти

Прочетох първия абзац, започващ с изключително културната лексема "баси" :lol: и...спрях дотук...


:twisted: Това, че аз не съм особено културен :oops:, за което бях и с бан един месец :oops:, не означава, че всички трябва да са като мен - затова съм за идеята колкото се може повече хора да имат достъп до книгите и литературата - дори и безплатно /за да не станат като мен/... :wink: И това да става по и-нет ми се вижда удачно. Между другото, има много западни онлайн библиотеки - напълно безплатни, но друго си е да четеш литературните произведения на роден език. Все пак сме българи. :!:
Мисля, че човек трябва да има гражданска позиция и да я отстоява, както и да защитава интересите на обществото, а не да повтаря като папагал - тук пише това, там пише онова. То много неща пише в Конституцията на Р България, които Държавата не осигурява на гражданите си, но поне някой като е направил нещо хубаво, нека тази същата Държава да не го разваля. Както посочих, биха могли да се уредят по някакъв начин тези въпроси и всичко да стане законно. Подходът на ГДБОП в случая, както и в много други /например десантът на търга за картини преди месец - два и упражнената ненужна репресия/, е повече от неудачен. Сигурен съм, че дори и да бъде образувано наказателно производство във връзка с дейността на този сайт, до внасяне на обвинителен акт в съда няма да се стигне. А иначе още от едно време си върви лафът за милиционерите - първо бият, после питат... :D
Спирам да пиша по темата, който ме разбрал - разбрал, който не е - остава си за негова сметка. 8)
blind_guardian
Потребител
 
Мнения: 137
Регистриран на: 04 Май 2010, 18:38

Re: ГДБОП затвори библиотеката chitanka.info

Мнениеот hidden » 24 Юли 2010, 17:27

Всеки има право на мнение, но е хубаво да има културен и смислен диалог, за да има взаимна чуваемост, а не просто думи на вятъра.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител
 
Мнения: 1238
Регистриран на: 02 Юли 2009, 23:08

Re: ГДБОП затвори библиотеката chitanka.info

Мнениеот texni4ar » 27 Юли 2010, 13:07

texni4ar
Младши потребител
 
Мнения: 20
Регистриран на: 13 Апр 2010, 10:56

Предишна

Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron