начало
Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса Кадровиците не отстраниха от длъжност Константин Сулев, изслушаха прокурорите по делото срещу Нотариуса

Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Мнениеот apk76 » 03 Юли 2007, 14:47

някои ценят бирата и времето, ами здравето? :lol:
apk76
apk76
Потребител
 
Мнения: 156
Регистриран на: 30 Май 2007, 10:35

Мнениеот genius75 » 03 Юли 2007, 14:58

За първи път днес се развеселих. Аз май съм от сърдитите типове. Това за бираджиите дет го писах нейде във форума... Сори..
Между другото и аз бях в Каварна ... мооооооооооооого яко..........
(нарочно е без н, моооооооооооого ся напихме) и кефихме...................................
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХ, джулай ... млади мацки..
добре, че ги има иначе кво сме без тях...................................
genius75
Потребител
 
Мнения: 525
Регистриран на: 20 Ное 2006, 18:35

Мнениеот prnedev » 04 Юли 2007, 13:14

Имаше и един руски вариант - 100-те ужаса... ама нещо не можах да го намеря.
Братушките бяха направили къде къде по голяма класация...
prnedev
Активен потребител
 
Мнения: 1956
Регистриран на: 29 Ное 2005, 23:12
Местоположение: София/Велико Търново

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот nezret » 21 Ное 2008, 19:29

Много добър прихологически профил на хората ,пишещи във форума.
nezret
Потребител
 
Мнения: 635
Регистриран на: 19 Фев 2003, 00:39
Местоположение: София

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот jiji2 » 21 Ное 2008, 21:18

Да, много точно са описани и смятам, че точно тези "ужаси" са довели до израждането на форума от такъв за юристи в "КЛЮКАРНИК" - както го квалифицира една от участничките с толкова много постове в абсолютно всяка една тема и дори в такива, които сама си открива и после сама си отговаря...
jiji2
Потребител
 
Мнения: 378
Регистриран на: 11 Фев 2004, 21:38
Местоположение: Варна

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот Гост. » 21 Ное 2008, 21:37

jiji2

Мнения: 53
Регистриран на: 11 Фев 2004 08:38 pm
Местоположение: Варна


Е, не можете да приемете, че някой не е съгласен с вас.
Вие, лично, имате проблем да откривате теми и да отговаряте или просто решихте да споделите ценното си 54 мнение от 4 години насам с нас?
Гост.
Старши потребител
 
Мнения: 9438
Регистриран на: 25 Яну 2013, 17:33

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот Гост. » 21 Ное 2008, 21:40

Имате поле за изява- два дни! 8)
Може би ще се научите... или на особата ще и бъде наложен бан? :lol: :lol:
Кой знай, кой и дали? :)
Гост.
Старши потребител
 
Мнения: 9438
Регистриран на: 25 Яну 2013, 17:33

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот kalahan2008 » 21 Ное 2008, 21:53

Класифицирането на хората въз основа на някакви външни белези може да бъде само указателно и с хумористична цел, но в никакъв случай не представлява сериозен и задълбочен анализ. Подобни са класификациите според зодиите, пола, футболните пристрастия, професията, музиката, която слушате (чалга с/у рок напр. :mrgreen: ) и т.н. На хората просто им е по-лесно да сложат някого в някаква измислена кутийка, да ги класифицират в някакво чекмедже - така си спестяват труда и усилията да вникнат в същината на чуждата душевност.
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител
 
Мнения: 4170
Регистриран на: 12 Фев 2008, 10:53

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот jiji2 » 22 Ное 2008, 12:23

poli_g,
мога да си обясня, защото точно Вие отговаряте по този начин на предния ми пост! Но никак не разбирам с какво точно моето "скромно" участие в този форум за 4 години Ви подразни? Както посочих скоро в една друга тема - всеки има право да отговаря, ако темата е интересна за него, или обратното....

Да, действително доста продължително време не съм имала възможност да влизам в Lex-а, но това от една страна, защото имам работа, която рядко ми оставя свободно време за такива занимания; семейство, което също разчита на моето внимание, и отделно от това - доста дълго време имах здравословни проблеми, които ме "заковаха" в болници за месеци.... Все пак за моите 48 години това е напълно нормално.

За жалост, за времето през което съм "отсъствала", нещата тук толкова са се променили, че човек почти не може да прочете нещо интересно, освен агресивни нападки срещу един или друг участник, срещу модератора, администраторите или теми, чието място би могло да бъде във всеки друг форум, но не и в един юридически форум. Не само по мое мнение, а и на други колеги, стари участници тук, загубили интереса си към този форум. И за това не са виновни нито администраторите, нито модератори или други организатори на сайта! За това са виновни участници, които използват форума очевидно не по предназначението му. Не броя на постовете са важни, а това, което се обсъжда с тях.

Очевидно, за Вас доста неща са интересни, и сигурно разполагате с много свободно време, за да поддържате подобна активност?!? Или сте "самотна" и знаете как "силно да мразите различните"? Поздравления! Но не успях да видя връзката между "Българският правен портал" и темите, в които сте участвали толкова активно??? За съжаление, трима-четирима участници с подобна активност и дребнотемие очевидно са способни да направят "клюкарник" от един бивш истински "правен портал" и да "изгонят" от него интересните теми и участници!

Преглеждане на профил - poli_g
Статистика
Регистриран на:
31 Мар 2006 09:54 am
Последно посещение:
21 Ное 2008 09:54 pm
Общо мнения:
2585 | Виж всички мнения на потребителя
(1.09% от всички мнения / 2.67 мнения на ден)
Най-активен във форум:
Общи дискусии
(809 Мнения / 31.30% от всички потребителски мнения)
Най-активна тема:
Winamp
(190 Мнения / 7.35% от всички потребителски мнения)


Сигнатура
...Тогава разбрах колко самотни са хората и как умеят силно да мразят различните...
jiji2
Потребител
 
Мнения: 378
Регистриран на: 11 Фев 2004, 21:38
Местоположение: Варна

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот Melly » 22 Ное 2008, 15:11

Здравейте колега jiji2,

Съжалявам за случилото се с вас, дано да е преодолян здравословния проблем. Дано!
Разбирам, че това е една от причините, уважавам личната ви позиция, но не я приемам. Вие сте по-отдавнашен участник в този форум, но... изпускате много важен момент - животът е динамика, и отношенията я следват... :!:

Та, не бива да ви изненадва фактът, че в Lex.bg, форумът с несъмнено юридическа насоченост, е обособен цял раздел Общи дискусии, където всеки може свободно да се изказва по теми, с най-различно естество. Там, цензурата по подразбиране е недопустима!

За всеки от участниците е въпрос на личен избор в кой раздел ще се включи.
Толерантността изисква човек да уважи чуждото право на избор...

Бъдете здрава!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител
 
Мнения: 8003
Регистриран на: 18 Окт 2007, 23:13
Местоположение: гр. София

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот jiji2 » 22 Ное 2008, 16:44

Да, действително животът е динамика, но се развива ВЪЗХОДЯЩО, докато този форум очевидно не следва живота, защото се е развил НИЗХОДЯЩО и вече трудно може да се нарече ЮРИДИЧЕСКИ. Би следвало да се предполага, че юристите ще са по-активни в дискусии по казуси, правни проблеми и въпроси свързани с развитието и прилагането на правото, а не в ОБЩИ дискусии, каквито има във всякакви други форуми.
Споделете проблеми в работата си, споделете интересни казуси, споделете мнение по законопроекти, по развитието на обществените отношения в различни правни отрасли...(нали животът е динамика?!?) ТОВА би повишило интереса към форума, а не това как са отчетени бройките на присъстващите в даден ден и час във форума, има ли дискриминация, как да се накарат питащите да плащат за отговорите на въпросите им пък било то и чрез принудата им да пращат "БЛАГОТВОРИТЕЛНИ" СЪОБЩЕНИЯ , кой от форумците какви качества притежава или не притежава....
Просто сравнете участието и активността в темите в Общи дискусии и тези във ФОРУМ ЗА ЮРИСТИ. Вижте и кои са АКТИВИСТИ в отделните раздели на форума... Отговорът на въпроса ЗАЩО ДЕГРАДИРА форума би трябвало сам да се появи.
jiji2
Потребител
 
Мнения: 378
Регистриран на: 11 Фев 2004, 21:38
Местоположение: Варна

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот Melly » 22 Ное 2008, 17:55

jiji2 написа:Да, действително животът е динамика, но се развива ВЪЗХОДЯЩО, докато този форум очевидно не следва живота, защото се е развил НИЗХОДЯЩО и вече трудно може да се нарече ЮРИДИЧЕСКИ. Би следвало да се предполага, че юристите ще са по-активни в дискусии по казуси, правни проблеми и въпроси свързани с развитието и прилагането на правото, а не в ОБЩИ дискусии, каквито има във всякакви други форуми.
Споделете проблеми в работата си, споделете интересни казуси, споделете мнение по законопроекти, по развитието на обществените отношения в различни правни отрасли...(нали животът е динамика?!?) ТОВА би повишило интереса към форума, а не това :
...как са отчетени бройките на присъстващите в даден ден и час във форума,
...има ли дискриминация,
...как да се накарат питащите да плащат за отговорите на въпросите им пък било то и чрез принудата им да пращат "БЛАГОТВОРИТЕЛНИ" СЪОБЩЕНИЯ ,
...кой от форумците какви качества притежава или не притежава....

Просто сравнете участието и активността в темите в Общи дискусии и тези във ФОРУМ ЗА ЮРИСТИ. Вижте и кои са АКТИВИСТИ в отделните раздели на форума... Отговорът на въпроса ЗАЩО ДЕГРАДИРА форума би трябвало сам да се появи.


Мислите че проблемът идва от това jiji2 ,
че някой просто ей така, за разнообразие пуска тема след тема, една от друга изпразнени от съдържание? :roll:
Това е само една малка част от процеса на "деградация" на този форум.
Уверявам ви, голяма част от проблемите, изложени в други теми са "погребани", но не от нас пишещите.

И ако това за вас не е индикация,че точно тези от нас, които се осмеляват да изнесат фактите такива каквито са, че не сме загрижени от процеса на "загиване, дълбоко се лъжете.

ИСТИНАТА е такава, каквато е. И ние следва открито да се гледаме очи в очи, и да търсим разумен изход.
Но за това са необходими две страни. От едната - всички участници в този форум, а от другата - собствениците, чрез Ръководстото на Lex.bg.

А какво излиза?
Тези, които са от едната страна воюват помежду си - последните събития са ярко отражение на картината на "болестта".
Онези, в които е силата и възмжността, чрез различни прозрачни механизми да въздействат положително като коректив, МЪЛЧАТ!
и СЪВСЕМ ЗАКОНОМЕРНО ВЪЗНИКВА ВЪПРОСЪТ ЗАЩО?

Аз лично съм отправяла не един призив, не защото горя от желание да се набивам в нечии очи, а защото смятам, че така е редно.

Не може да се даде помощ, ако сам не си помогне човек.
ТОВА и правя, и не държа да бъда харесвана.
Последна промяна Melly на 23 Ное 2008, 20:27, променена общо 1 път
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител
 
Мнения: 8003
Регистриран на: 18 Окт 2007, 23:13
Местоположение: гр. София

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот jiji2 » 23 Ное 2008, 23:53

Очевидно не съм сама с тъжните размисли ... Но искрено се надявам, че всички ще се замислят и ще направят необходимото това място да стане отново толкова приятно, колкото беше преди! От всички нас зависи да променим стила и облика на този форум! Е, нека да опитаме?!?
jiji2
Потребител
 
Мнения: 378
Регистриран на: 11 Фев 2004, 21:38
Местоположение: Варна

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот Melly » 24 Ное 2008, 00:20

Съгласна съм,
НЕКА!
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител
 
Мнения: 8003
Регистриран на: 18 Окт 2007, 23:13
Местоположение: гр. София

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот genius75 » 24 Ное 2008, 16:18

Предлагам нова точка:
11. Мелодраматичния.
Това е потребител с крехка и ранима душевност. При противопоставяне от друг потребител, пише за смисъла на живота, отразяването на обективната действителност върху субективната дейност на индивида и изконната цялост на нацията и западането на моралните ценности на българина. Неразбирането на богата му душевност води до дълбока и непоправима максима за цялостна дискомфортност на сблъсъка на невежеството и знанието.
genius75
Потребител
 
Мнения: 525
Регистриран на: 20 Ное 2006, 18:35

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот andrea » 24 Ное 2008, 17:01

Уважаема jiji2 разбираме болката Ви и искрено Ви съчувстваме. Но моля недейте да съдите хората без да ги познавате :!:

С уважение
:wink:
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
Аватар
andrea
Активен потребител
 
Мнения: 1088
Регистриран на: 31 Мар 2007, 13:39

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот Гост » 08 Дек 2008, 23:42

genius75 написа:Предлагам нова точка:
11. Мелодраматичния.
Това е потребител с крехка и ранима душевност. При противопоставяне от друг потребител, пише за смисъла на живота, отразяването на обективната действителност върху субективната дейност на индивида и изконната цялост на нацията и западането на моралните ценности на българина. Неразбирането на богата му душевност води до дълбока и непоправима максима за цялостна дискомфортност на сблъсъка на невежеството и знанието.

:lol:
Уместна идея. С поздрав във вече утвърдения форумно, чувствен, ретро стил -
http://www.vbox7.com/play:
Гост
 

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот satir » 08 Яну 2009, 06:41

cruel_la написа:
genius75 написа:Предлагам нова точка:
11. Мелодраматичния.
Това е потребител с крехка и ранима душевност. При противопоставяне от друг потребител, пише за смисъла на живота, отразяването на обективната действителност върху субективната дейност на индивида и изконната цялост на нацията и западането на моралните ценности на българина. Неразбирането на богата му душевност води до дълбока и непоправима максима за цялостна дискомфортност на сблъсъка на невежеството и знанието.

:lol:
Уместна идея. С поздрав във вече утвърдения форумно, чувствен, ретро стил -
http://www.vbox7.com/play:26e20a60

... а мойта мъка никъде я нема...... и у мене я нема...... :shock: имам ли мъка изобщо..... :mrgreen:
ф0р0м0 умре.
да живее ф0р0м0!!!
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител
 
Мнения: 1984
Регистриран на: 15 Мар 2007, 16:56
Местоположение: те тукa те...

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот satir » 05 Фев 2009, 13:45

"през деня неуморно изграждам,
през ноща безпощадно руша"
къв тип съм, нинам не повна... :?
Последна промяна satir на 06 Фев 2009, 05:38, променена общо 1 път
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител
 
Мнения: 1984
Регистриран на: 15 Мар 2007, 16:56
Местоположение: те тукa те...

Re: Десетте ужаса, които дебнат по форумите!

Мнениеот ivan_lawyer » 05 Фев 2009, 22:37

Гепардите имат нежни души, независимо дали са мелодраматични, а то няма как да не са, при тази скорост.
Хиените също имат нежни, поетични души.
Най-приятното удоволствие е да пишеш поезия след тежка, кървава битка, на лобното място на враговете си.
ivan_lawyer
Старши потребител
 
Мнения: 5212
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта


cron