начало
Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата Общината е осъдена да плати над 30 000 лева на адвокатка – счупила си крака до Съдебната палата

младши съдия - заплата 1004 лв.!!!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати


Мнениеот donna » 01 Мар 2008, 15:55

Митко6 мислех ,че му е останало малко достойнство ,но явно АЗ-т е по силен от него и с тоя цитат тотално ме разби .
Примера ,който дава е с изумена ,която не е юрист ,а дава съвети из юридическите форуми ,съвети в които няма нищо вярно и аз не съм единствената която и правя забележка под една или друга форма. Може и да не знае ,че изумена не е юрист ,но преди да цитира можеше да провери тя го написа в една от темите.
От темата от която е взел това нашата така омота конците ,че зле да ти стане .Но явно господина не обича да му противоречат.Мисля ,че не веднъж казах на митко 6 да не се ходи след мен/не ми е приятно след като ме обиди преди време /,СМЕШЕНО Е,ако има нещо би следвало да ми го каже на лична !
donna
Старши потребител
 
Мнения: 5350
Регистриран на: 10 Яну 2003, 19:58
Местоположение: Свищов

Мнениеот jaklin » 02 Мар 2008, 13:27

donna написа: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Е като не сте проработили заслужавате ли тия пари. От вас разбирам ,че сте мл. съдия заради сигурността ,не заради друго,ако е така ще сте една от ония съдии дето след като им видя решението ще си скубя косата.И защо някой стар адвокат да те действа ,почвай сама. :lol:


Колега, защо решихте, че съм мл.съдия? Аз всъщност съм мл.прокурор и като такъв нямам много работа, което не знам защо го свързвате с качеството на работата. Наистина съдиите са по-натоварени, но ние не сме виновни - ВСС дава на всички младши магистрати еднаква заплата.
jaklin
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 27 Яну 2008, 12:43

Мнениеот bubamara2 » 02 Мар 2008, 16:41

donna написа:
jaklin написа:Колеги, аз съм мл.магистрат и искам да споделя, че никога не бих минала на адвокатското поприще. Там някой стар адвокат те "действа" докато може и ти хвърля 500 лв. на месец, пък ти да се оправяш както можеш с чл.внос, осигуровки, транспортни разноски и т.н. Освен това на мл.магистрати непрекъсното им се увеличава заплатата - за последните 3 месеца увеличението е със 120 лв., а и в интерес на истината не сме се преработили.



:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Е като не сте проработили заслужавате ли тия пари. От вас разбирам ,че сте мл. съдия заради сигурността ,не заради друго,ако е така ще сте една от ония съдии дето след като им видя решението ще си скубя косата.И защо някой стар адвокат да те действа ,почвай сама. :lol:


Ех, Донна, Донна, няма по- сладко от държавната софра- най- вече защото никой не ти бере грижа кога, как и дали работиш... Но тя е само за тези, които могат да живеят с по 1000- 1500 лв... На мен лично, те не ми стигат и затова предпочитам сам да съм си шеф...
bubamara2
Потребител
 
Мнения: 169
Регистриран на: 30 Ное 2007, 16:57

Предишна

Назад към Конкурси, изпити


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта


cron