начало
Районен съдия става зам.-министър на икономиката Районен съдия става зам.-министър на икономиката

трудов стаж

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Re: трудов стаж

Мнениеот донна2 » 28 Юни 2004, 00:05

да съвети ,ама не за теми като твоята
донна2
 

Re: трудов стаж

Мнениеот донна2 » 28 Юни 2004, 00:06

гледай сега да не пуснеш някое по-шантаво питане
донна2
 

Re: трудов стаж

Мнениеот илиян » 28 Юни 2004, 00:07

ясно,за какви теми се дават съвети?!?прочела ли си цялата тема?!а всички съвети който се дават из форума?!
илиян
 

Re: трудов стаж

Мнениеот Gosho » 06 Юли 2004, 17:16

може и проблеми с жените да имам :)) теб това какво те интересува?
Правилно забеляза, че съм употребил умалително, когато говоря по отношение на теб. И си още по-прав, че не те уважавам особено. Дай ми поне една причина да те уважавам - ей така, просто от любопитство. Не се притеснявай за родителите ми :)) Не разбирам едно обаче - щом като си намерил достатъчно помощ тук, за какво още си чешете езиците с дона? Много странно пък дона как намира вдъхновение (и време) да спори с теб (обещавам и аз да не пиша повече по твоя екзистенциален проблем).

"Постъпвайте с другите така, както искате другите да постъпват с вас" - не разбирам, хем искаш съвет, хем ти се обяснява надълго и нашироко защо нямаме право (законово и морално) да ти дадем съвета, хем продължаваш да упорстваш.

На два пъти пишеш на някой от нас дали е чел цялата тема! Аз съм я чел (отново се забавлявах), но това априори е ирелевантно, т.е. без значение. Каза ти се - не можем да ти помогнем. Гледай си сайтовете, питай другаде или директно иди при адвокат, лично, обясни му за "проблема" и ако ти помогне, жив и здрав, и много успехи. Ако не ти помогне, пробвай при друг адвокат - все ще се намери някой, който да откликне. Естествено ще се наложи да му платиш и сигурно ще иска повече от обикновената сума, но това ще е следствие на не толкова законосъобразните съвети, които ще получиш; парите ще са за сметка на собственото му (на адвоката!) чувство за чест и отговорност.

поздрави
Gosho
 

Предишна

Назад към Трудово право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта


cron