начало

Прокуратурата огласи още документи от разследването на шпионския скандал Прокуратурата огласи още документи от разследването на шпионския скандал

кражба на имот

Казуси за недвижими имоти


кражба на имот

Мнениеот geovanna » 26 Май 2019, 21:12

Здравейте, в бездърнна улица съм, търся консултация и впоследствие адвокат. имаме наследствен терен, нива..., с нотариални актове, протоколи за делба и т.н отпреди 90 год..Преди няколко години, съседка ме помоли за договор за наем за 1 год, веднага се съгласих. Впоследствие, тя разбира, че на нашия имот се водят други собственици, уговоря се с тях - те са възрастни, болни хора, знаят че имат имот и си го продават, но при нотариуса, никой не им показва имота..Имотът е прехвърлен с дарения при нотариуса, като хората са много, над десетина---Влиза се във владение, строи се, какво може да се направи..По определени причини, бе назначен адвокат от нбпп и след като съда, даже изготви съдебно удостоверение за да се извършат данъчни оценки, адвокатът не отдиде даже да го пътърси и ..ми се иска да си върнем имота, той е на дедите ми, какъв е реда.
geovanna
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 06 Май 2019, 13:23

Re: кражба на имот

Мнениеот propensity » 27 Май 2019, 00:32

geovanna написа:какъв е реда.Редът е да си наемите адвокат. Материята е сложна и обемиста. Няма кой да ви отговаря въпрос на въпрос на тук.

Трябва да се разбере откъде третите лица са придобили владение над ваш имот.

Най-вероятно ще трябва да заведете установителен иск за доказване за това кой е собствник и кой не. Ако ви удовлетворят искането, ще можете да ги отстраните от имота.

Търсете адвокат.
propensity
Младши потребител
 
Мнения: 69
Регистриран на: 04 Сеп 2018, 00:00

Re: кражба на имот

Мнениеот geovanna » 27 Май 2019, 19:33

бихте ли ми препоръчали, в Пловдив област, благодаря
geovanna
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 06 Май 2019, 13:23


Назад към Имотни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron