начало

Убиецът Джок Полфрийман излиза предсрочно от затвора Убиецът Джок Полфрийман излиза предсрочно от затвора

Наследствен имот - покана за заплащане на сума всеки месец

Казуси за недвижими имоти


Наследствен имот - покана за заплащане на сума всеки месец

Мнениеот someone3 » 05 Дек 2018, 16:15

Здравейте, притежавам идеални части от наследствен имот, като една идеална част се притежава от другите наследници. Говорили сме за продажба, но аз не искам да продавам имота на тях.

Получих покана от пощальон, в която пише, че понеже другите наследници притежават една идеална част и "нямат достъп до имота", което не е вярно, понеже те досега не са поисквали достъп(а и не са използвали имота никога) и достъпът никога не им е бил възпрепятстван. Имотът не се ползва след смъртта на родителите ми, също така тяхната част от имота никога не е била ползвана от родителите ми или от мен. Те претендират от датата на получаване на поканата, която не е нотариално заверена, а е просто свалена бланка от интернет, "да получават определена сума всеки месец, докато бъде решен въпроса с общата собственост - доброволно или чрез съд". Също са написали самите те каква част притежават.

Въпросът ми е - така написана и дадена молбата - има ли някаква стойност пред съда? Също така не виждам посочената сума по какъв начин е изчислена. Какви действия бихте ме посъветвали да предприема?

Благодаря :)
someone3
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 05 Дек 2018, 16:02

Назад към Имотни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron