начало

Винетката за леки коли в Германия е дискриминационна, защото на практика ще се плаща само от чужденците Винетката за леки коли в Германия е дискриминационна, защото на практика ще се плаща само от чужденците

право на строеж срещу обезщетение

Казуси за недвижими имоти


право на строеж срещу обезщетение

Мнениеот valleto » 15 Окт 2017, 20:10

Здравейте,
съссобственик съм с 50% участие на имот върху който може да се построи кооперация .От няколко дни преговаряме с кандидат изпълнител,който до момента предлага най добрата оферта за парцела(обещава ни най много застроена площ като обезщетение за нас и това е примамливо), но ние все още не сме подавали документи за ПУП и на практика го нямаме, и разбира се нямаме точните параметри за бъдещото строителство но си ги знаем и сме ги проверили неофициално неколкократно. Но той казва,че това ще е негова работа и той ще се занимава с документацията за напред.
Строителят обещава ,че може да издейства много по големи показатели като КИНТ,ПЛЪТНОСТ,КОТА КОРНИЗ.......... отколкото ние бихме могли. НО за да продължи да действа иска да подпишем предварителен договор за учредяване право на строеж и бъдещо строителство с него в който още пъвата точка е да прехвърлим на строителя идеална част от дворното място. Иначе отказва да се занимава с нас.

Моля, ако някой има идея, как бихме се защитили при евентуално не изпълнение на условията за по високи параметри ?
Как най лесно можем обявим договора за невалиден, ако изпълнителя не успее да се уреди с по високи показатели за които така пламенно говори ?
Търсих в нета подобен договор но не открих.Много моля ако някой има такъв вид договор да помогне ,ще остана страшно благодарен.
Всъщност какво бихте ме посъветвали .....? ...лек ден на всички :)
valleto
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 15 Окт 2017, 09:49

Назад към Имотни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron