начало

От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури

СИО - но всичко в капитала на фирми

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


СИО - но всичко в капитала на фирми

Мнениеот christ » 07 Яну 2021, 11:49

Здравейте и успешна 2021 година на всички!
Като всеки разумен човек и преди да си уговоря среща за консултация с адвокат, искам да попотам и тук. Казвам и тук, защото вече няколко пъти прочитам чл.30 и 31 от СК, на които моят казус отговаря и член, по който би се дискутирало евентуално оформяне на искова молба. Да вметна, че все още няма влязло в сила решение за развод, но съм притискана по всякакъв начин да напусна семейното жилище, въпреки че е временно отредено на мен и децата. Разполагам с десетки НП да го напуснем и какво ли още не? Отгледала съм децата сама, докато същият беше извън страната и само идваше отвреме наврема, а аз с десетки пълномощни движех всичко тук... в името на семейството и децата. Въпросът ми е, има ли Тълк.Р за подобен вид казус, особено, когато става въпрос за придобито имущество по време на брака, но всичко е вписано във фирми (на които той е собсвеник или съдружник с фирма, пак негова собаственост)? Тоест, утроен капитал по време на брака, придобито недвижимо и движимо имущество в големи размери, но няма нищо на името на физическото лице?
Благодаря предварително!
Бъдете здрави!
christ
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 07 Яну 2021, 10:44

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron