Страница 1 от 1

Дело за родителски права

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2020, 01:22
от tyronne
Изрод без брак заплашва постоянно сестра ми че ще й вземе детето и така я държи във вцепеняващ страх.
Днес полицията не свърши абсолютно нищо, даже остави изрода спокойно да прави снимки на изпращаните снимки от сестра ми. Телефона беше в него от вчера и даже нямаше намерение да го връща. Ще го използвал в съда, за да доказва колко е зле примерно. Полицая го чака да се наиграе с чужд телефон във чужд фб акаунт.

Какви жалби, документи трябва да пускаме за ограничаване на изрода, за психическия тормоз. И разбира се дело за правата над детето, което в силно наложително да е в абсолютната си част за майката, но с пословичния подкупен бг съд не знам.

В полицията какво трябва да пускаме? М О Л Б А за налагане на спешни мерки съгласно чл. 71 от ЗМВР, във връзка с чл. 4, ал. 2 от Закона за защита срещу домашното насилие?

както и аз какво да пускам с оглед нейния страх, който е огромен. изрода е много опасен и искам да знам какво да правя. :(

документите че майката позволява детето да пътува с баща си зад граница имат ли срок на валидност?

Re: Дело за родителски права

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2020, 21:34
от tyronne
Тормоза продължава със смс-и. Полицията не свърши абсолютна никаква работа, даже допусна огромна грешка полицая. Сега какво трябва да правя. Жалба да районна прокуратура? Може ли примерен текст. Кратко или описателно трябва да е?