начало

От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури

Обвинен с лъжи и инсценировка

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Обвинен с лъжи и инсценировка

Мнениеот suhodol » 12 Окт 2020, 05:25

Обръщение към Адвокати и Съди !
Господа не позволявайте в Република България да бъде прилаган по този начин закона за Домашно Насилие изключвайки напълно обвинения от процеса.
Не може да има Правораздаване когато се изслушва само едната страна. Соломон би се обърнал в гроба.
Вие решавате живота и съдбата на хората. Не поставяте на равно двете страни. Ви обричате обвинения на сигурна смърт като го изхвърляте от домът му. С една инсценировка и лъжливи показания
на обвинителя Вие се превръщате в Екзекутор а не в Съдя.
Пиша това обръщение защо съм жертва на едно такова решение.
Не ми се даде възможност да се защитя и докажа лъжливите твърдения на дъщеря ми: тя ще бъде разпозната под което и име да се позовава. И тогава хората които я познават нека преценят.
Дори тези който ми връчиха заповедта, не ми казаха какви правата имам и как да се защитя незабавно. Това не е правосъдие.
Искам цяла България да разбере и дори по далеч, какво се е случило с мен. Изхвърлен от собствения ми дом с една голяма лъжа. И подготвен един свидетел да потвърди лъжите на дъщеря ми. Но, има хора които всичко са видели, знаят и са чули какво се е случило на 29 Септември на тротоара пред домът ми а не в домът ми както го твърди лъжкинята.
Аз ще се боря други да не стават жертва на несправедливо решение в Република България. Не е справедливо.
Въпреки разклатената ми психика следствие на това решение, на незабавно изпълнение, все още съм жив и здрав. Подкрепен от близки и приятели който ме познават.
Не пожелавам на никой да изпада в моето положение.
София, 11 Октомври 2020 Богомил Иларионов Грънчаров
Аватар
suhodol
Младши потребител
 
Мнения: 85
Регистриран на: 06 Дек 2010, 14:40
Местоположение: София

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron