начало

Прокурори и следователи ще вдигат паметник на американски президент в София Прокурори и следователи ще вдигат паметник на американски президент в София

Прехвърляне на правата за децата след развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Прехвърляне на правата за децата след развод

Мнениеот cendoto » 17 Юни 2020, 19:11

Какви документи ще са ми необходими за прехвърляне на родителските права .При развода правата са присъдени на майката.Тя доброволно ще ми ги прехвърли
cendoto
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 17 Юни 2020, 18:48

Re: Прехвърляне на правата за децата след развод

Мнениеот ivan_lawyer » 18 Юни 2020, 00:48

Трябва да действате много бързо - това е рядък шанс, но това са лични права - не може да ги прехвърлите - какво да измислим, първо - дайте ми информация - макар и в секретен вид, не искам да се предложа като адвокат - просто какви са шансовете (вижте за мен съдбите на хората са формули - затова питам така), каква е възрастта на връзката ви - първо младежи ли сте - натрупване на брачна ръжда има ли, сещате ли се какво искам да питам - има ли огорчение у момичето - склонно ли е на по-нататъшно съдействие, щото - фокуси няма минутни.

Тоест - проявява ли се спокойно поведение между вас, защото като адвокат аз единствено мога да провеждам агресивни кампании - друго в главата си освен война и дела - нямам - как да направим да направим нещата.
Кой е социалният район на събитията - основно - не си давайте мобилният телефон или друг адресен контакт, ще Ви прехвърлят на друга социална служба.

Тоест - да се проведе разговор по въпроса - имал съм случай на отсиновяване - тоест наложи се да върна дете в детски дом обратно от приемното семейство, един вид - малко е някак пипкаво със социалните.
ivan_lawyer
Активен потребител
 
Мнения: 4905
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46


Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron