начало

Прокурори и следователи ще вдигат паметник на американски президент в София Прокурори и следователи ще вдигат паметник на американски президент в София

Как да сключим брак

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Как да сключим брак

Мнениеот pepasg » 30 Мар 2020, 23:21

Здравейте!Живеем от 25г. заедно на семейни начала,но искаме да сключим брак,имаме 2 деца.Случаят е следния: Мъжът ми сключва брак и се развежда.Заминава за Русия през 1985г,там се жени за рускиня ,имат дете,живеят заедно около 7- 8 г.Той иска да се за върнат в България да живеят,тя отказва и той си тръгва сам.Скоро научихме от дъщеря му,която е от рускинята,че има развод от 6г.,но не живеят вече в Русия и не искат да съдействат за получаването на документ за развод.Дъщерята го потърси по повод българско гражданство,тя не е регистрирана в България.Брака в Русия също не регистриран тук в България.В общината се води разведен.Та въпроса ми е можем ли да сключим брак при тези обстоятелства или какво трябва да се направи,какви са процедурите?С уважение П.С.
pepasg
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 28 Мар 2020, 22:38

Re: Как да сключим брак

Мнениеот gergana12 » 31 Мар 2020, 04:50

Код за потвърждение: Избери целия код
https://gu.spb.ru/187845/short/


Това е за Санкт Петербург. Не знам как може да се свържете с Портала. Имат и чат за чуждестранни граждани, трябва регистрация. Искайте и съдействието на дъщерята, щом иска българско гражданство. Успех
gergana12
Младши потребител
 
Мнения: 35
Регистриран на: 21 Дек 2008, 02:35


Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron