начало

От 14 юли Гърция ще изисква от влизащите от България отрицателен PCR тест От 14 юли Гърция ще изисква от влизащите от България отрицателен PCR тест

доказателства

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


доказателства

Мнениеот yyayya » 04 Юли 2019, 21:03

здравейте ,
По ГД е представено доказателство като приложене в отговор на конкретна тема "изменение на привременни мерки". Съда все още не се е проинесъл по темата с определение или решение - т.е. не е уважил или отхвърлил иска на страната , нито се е произнесъл по доказателство.

1вият ми Въпрос е - в случай че съдята се произнасяне с ОТКАЗ за изменение на привременните мерки, това доказателство ще бъде ли ограничено в действието си само до конкретната тема "привременни мерки" или ще важи и при постановяване на окончателното решение

2рият ми въпрос - вече представено доказателство е подадено до съда повторно. Съдията не се е произнесъл по него след първото му представяне, Тъй като е повторно представено ще бъде ли то третирано като "нововъзникнало" ако съда не се е произнесъл по него първият път.
yyayya
Младши потребител
 
Мнения: 37
Регистриран на: 06 Яну 2014, 17:18

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron