начало

384 кандидати за младши съдии продължават към устния изпит 384 кандидати за младши съдии продължават към устния изпит

доказателства

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


доказателства

Мнениеот yyayya » 04 Юли 2019, 21:03

здравейте ,
По ГД е представено доказателство като приложене в отговор на конкретна тема "изменение на привременни мерки". Съда все още не се е проинесъл по темата с определение или решение - т.е. не е уважил или отхвърлил иска на страната , нито се е произнесъл по доказателство.

1вият ми Въпрос е - в случай че съдята се произнасяне с ОТКАЗ за изменение на привременните мерки, това доказателство ще бъде ли ограничено в действието си само до конкретната тема "привременни мерки" или ще важи и при постановяване на окончателното решение

2рият ми въпрос - вече представено доказателство е подадено до съда повторно. Съдията не се е произнесъл по него след първото му представяне, Тъй като е повторно представено ще бъде ли то третирано като "нововъзникнало" ако съда не се е произнесъл по него първият път.
yyayya
Младши потребител
 
Мнения: 37
Регистриран на: 06 Яну 2014, 17:18

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron