начало

Адвокатурата като гарант за независимостта на съдебната власт Адвокатурата като гарант за независимостта на съдебната власт

Взимане на дете от градина от единия родител

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Взимане на дете от градина от единия родител

Мнениеот jimmen » 17 Май 2019, 01:14

Здравейте.
Действията предприети от мен като, родител отговорен за физическото, умственото, нравственото и социалното развитие на детето си, са крайно наложителни подкрепени цитирам личния лекар " детето има право и трябва да живее в здрава среда", но поради тромавата процедура "колелото до като се завърти", която е в ход в ниво Прокуратура от 03-04-2019 и до този момент с проверка с номерчето на преписката чета:
" Очакват се материали от друг орган за решаване на преписката.
Последен изходящ документ: Възлагане на проверка
Адресат: РПУ- ХХХХХ
Дата: 02-05-2019 "

Предистория.
От 10г. съвместно живеене имам дете припознато от мен с акт за раждане бе отклонено от местоживеенето си на настоящ и постоянен адрес. Както и детска градина преместено друг далечен град за да ми е по трудно.
Правна гледна точка.
При извършена справка в НЕИСПУО излиза настоящата градината и града. Аз в качеството си на родител и до този момент нямащ забрани, който да ме ограничават и за бъдеще. Посещавам градината между 11-12 ч. по обед, като звъня през домофона на градината до директора или друго отговорно лице за кодиране и подаване на Молба, че желая детето ми да бъде отписано от настоящата градината, която посещава. И устна молба да ми го предадат поради лични дела, които налагат да бъде взето по рано от обичайното време за предаване.
jimmen
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Мар 2019, 03:01

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron