начало

Над 250 магистрати и адвокати се събират в София, за да обсъждат Хартата на основните права на ЕС Над 250 магистрати и адвокати се събират в София, за да обсъждат Хартата на основните права на ЕС

Взимане на дете от градина от единия родител

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Взимане на дете от градина от единия родител

Мнениеот jimmen » 17 Май 2019, 01:14

Здравейте.
Действията предприети от мен като, родител отговорен за физическото, умственото, нравственото и социалното развитие на детето си, са крайно наложителни подкрепени цитирам личния лекар " детето има право и трябва да живее в здрава среда", но поради тромавата процедура "колелото до като се завърти", която е в ход в ниво Прокуратура от 03-04-2019 и до този момент с проверка с номерчето на преписката чета:
" Очакват се материали от друг орган за решаване на преписката.
Последен изходящ документ: Възлагане на проверка
Адресат: РПУ- ХХХХХ
Дата: 02-05-2019 "

Предистория.
От 10г. съвместно живеене имам дете припознато от мен с акт за раждане бе отклонено от местоживеенето си на настоящ и постоянен адрес. Както и детска градина преместено друг далечен град за да ми е по трудно.
Правна гледна точка.
При извършена справка в НЕИСПУО излиза настоящата градината и града. Аз в качеството си на родител и до този момент нямащ забрани, който да ме ограничават и за бъдеще. Посещавам градината между 11-12 ч. по обед, като звъня през домофона на градината до директора или друго отговорно лице за кодиране и подаване на Молба, че желая детето ми да бъде отписано от настоящата градината, която посещава. И устна молба да ми го предадат поради лични дела, които налагат да бъде взето по рано от обичайното време за предаване.
jimmen
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Мар 2019, 03:01

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron