начало

АССГ отказа повече отводи и обяви за решаване делото за глобата на Лозан Панов АССГ отказа повече отводи и обяви за решаване делото за глобата на Лозан Панов

Неплатена издръжка на дете над 16г.

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Неплатена издръжка на дете над 16г.

Мнениеот desislava82 » 30 Ное 2018, 21:45

Здравейте, имаме следният казус:След развод, бащата е осъден да изплаща издръжка на детето си.След плащането на няколко вноски спира.Майката опитва да извади изпълнителен лист от съда на база съдебното решение, но се оказва че тъй като детето е навършило 16 г. е необходим неговият подпис.Детето отказва да подпише и от адвоката разбираме,че нищо неможе да се направи, дори и за дължимите вноски от бащата за период от около 2 години преди детето да навърши 16г.
Вярно ли е, че майката няма как да търси правата си за периода преди навършване на 16г. на детето без съгласието и подписа на детето?
desislava82
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Ное 2018, 21:36

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron