начало

Съдия поиска извинение от член на Висшия съдебен съвет Съдия поиска извинение от член на Висшия съдебен съвет

ТОРМОЗ ПО ВРЕМЕ НА РАЗВОД

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


ТОРМОЗ ПО ВРЕМЕ НА РАЗВОД

Мнениеот xarula » 11 Апр 2018, 15:06

Здравейте! Чест и почитания!
Ще започна с това, че уважавам мнението и оценявам силата на моите адвокати! Иска ми се да чуя и друго мнение или по-скоро още мнения по повод на толкова объркания ни вече казус... Ще се опитам да бъде максимално ясно и кратко, но благодаря предварително на всеки за отделеното време!
Брак в България с чужденец - 9 години от които се събират само 2, в които той е бил с децата. Две деца на 7 и 4 години, с които посещаваме психолог и които са регистрирани само на територията на страната ни. Побой с едно медицинско и заповед за незабавна защита. Отговор на същата с няколко страници лъжи - от него. Отстранен е от жилището. Държи ми лични документи, за което имам подадени няколко жалби в РПУ. Две жалби в прокуратура за тормоз и страх- сега и една по-стара, в която любовницата му искаше да вземе него, цялото му имущество и накрая да отвлече децата. Няколко месеца не дава никакви средства. Внесена е искова молба, по която повече от два месеца нямам нито дата за заседание, нито становище за привременни мерки. Докато не излезе последното, разбирам, че нямам право и на "големите" детски. Подложени сме на ежеседмични атаки от сорта на посещения от РПУ след 22.00часа по лъжлив сигнал, посещавани сме няколкократно от социални служби по пробни- лъжливи сигнали! В същото време съм длъжна да се отнасям добре с него и да му предавам децата едва ли не с усмивка.... Иска да ми вземе децата, не защото наистина ги иска, а за да ме изхвърли на улицата и да не плаща нищо за тях! ..Всъщност няма да имаме дори и жилище до 18 годишна възраст, тъй като същото е с фиктивен- персонален договор за наем и така ще го получим само за една година! ..Въпросният господин лъже органите на реда, злоупотребява с държавни институции, налага ни психически тормоз и демонстрира аморално поведение дори и пред децата!
Дано да ми кажете... нещо различно! Това, което знам със сигурност е, че трябва да издържа!
Бъдете здрави!:)
xarula
Нов потребител
 
Мнения: 5
Регистриран на: 10 Яну 2018, 12:31

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron