начало

ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията

Иск за установяване на бащинство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Re: Иск за установяване на бащинство

Мнениеот borovinka » 28 Окт 2019, 16:38

nikol_g написа:borovinka, от това упражнение ще получавам издръжка - бъдещо несигурно събитие, предвид възрастта на получаващия издръжката и процесуалното поведение до момента на задълженият да я дава! , а разходите за 15-годишен никак не са малки. Вие щяхте ли в такава ситуация сама да гледате дете без да потърсите отговорност от другата страна?!? - въпрос ирелевантен към конкретния случай. ако да - то наистина всеки си носи последствията от действията. Аз поне реших проблем, който зависи от мен, а за връзката - това просто не зависи нито от мен нито от съда. Относно това дали детето ще страда - в тази ситуация или няма да има никаква промяна за него т.е. няма да разбере какво е да имаш баща, а в по-добрия случай двамата могат да имат някакви взаимоотношения.


Пожелавам ви успех. Дано до 25-годишна възраст на учещия подлежащ на издръжка, успеете да съберете нещичко от "любимия татко насила".
Veritatem dies aperit
borovinka
Активен потребител
 
Мнения: 1506
Регистриран на: 18 Авг 2011, 14:41
Местоположение: Lawrence, KZ

Re: Иск за установяване на бащинство

Мнениеот nikol_g » 29 Окт 2019, 12:18

borovinka написа:
nikol_g написа:borovinka, от това упражнение ще получавам издръжка - бъдещо несигурно събитие, предвид възрастта на получаващия издръжката и процесуалното поведение до момента на задълженият да я дава! - ЗАТОВА СЕ ОБРЪЩАМ КЪМ СЪДА, а разходите за 15-годишен никак не са малки. Вие щяхте ли в такава ситуация сама да гледате дете без да потърсите отговорност от другата страна?!? - въпрос ирелевантен към конкретния случай. - ДА, ЧИСТО ЧОВЕШКИ ВЪПРОС ако да - то наистина всеки си носи последствията от действията. Аз поне реших проблем, който зависи от мен, а за връзката - това просто не зависи нито от мен нито от съда. Относно това дали детето ще страда - в тази ситуация или няма да има никаква промяна за него т.е. няма да разбере какво е да имаш баща, а в по-добрия случай двамата могат да имат някакви взаимоотношения.


Пожелавам ви успех. Дано до 25-годишна възраст на учещия подлежащ на издръжка, успеете да съберете нещичко от "любимия татко насила".
- АКО НЕ ПОТЪРСЯ - СЪС СИГУРНОСТ НЯМА
nikol_g
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 22 Ное 2017, 17:23

Предишна

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron