начало

КС не отмени единната цена на водата КС не отмени единната цена на водата

дело от бащата против майката издръжка детето на пансион

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


дело от бащата против майката издръжка детето на пансион

Мнениеот pitasht » 11 Яну 2017, 10:30

Здравейте имам следния случай и много се изнервих. Едно дете е оставено на пансион в училище и без родителите си, като и двамата работят в чужбина. Бащата оставя пълномощно на негов приятел да се грижел за детето.
Сега бащата и детето завеждат дело против майката за увеличение на издръжката. Не че имма нещо против и без това издръжката е доста ниска, но.... пък бащата дори не упражнява родителските права.
Чистата за мен хипотеза е детето да бъде настанено при приемни родители и тогава да се води дело и срещу двамата родители.

Питането ми е обаче дали може такива възражения да се правят във висящо дело по увеличение на издръжката. Има соц доклад дори в който тези неща са констатирани и служителите не са предприели нищо- но това е друга тема.
pitasht
Активен потребител
 
Мнения: 1284
Регистриран на: 19 Май 2006, 09:18

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron