начало

384 кандидати за младши съдии продължават към устния изпит 384 кандидати за младши съдии продължават към устния изпит

Сурогатно майчинство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Re: Сурогатно майчинство

Мнениеот natalia41 » 10 Ное 2017, 12:42

името на клиника BioTexCom видях много лесни отговори от българи които там бяха и станаха счастливи родители.
natalia41
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 08 Ное 2017, 14:07

Re: Сурогатно майчинство

Мнениеот irenakk » 16 Ное 2017, 01:06

Ситуацията със спомената клиника е подсъдна, тъй като се укрива информация и отстрани може да изглежда прекрасно всичко като в приказка, но отвътре не е така/ един конвейр, сурогатни майки пътуват до часове наред след трансфер, не се обръща внимание на лекарствата по време на стимулация, защото всеки бърза и изобщо пълен хаос,координатори, които нищо не координират и накрая и най-важното,заради което мисля да потърся правата си никаква информация и обратна връзка за доказателство, че всичко описано е изпълнено, а именно/синхронизация на въпросната майка, изследвания, трансфер, пълна тъмнина в сферата на информацията, която са длъжни д апредоставят, но явно факта, че не са в ЕС се отразява или просто става въпрос за мошенническа фирма понеже, когато човек дава н хиляди е редно да бъде оведомяван за всичко своевременно. Определено аз няма да оставя нещата така, но не съветвам да се подвеждате по усилената реклама на Биотекс ком(Biotexcom) како в оригиналния сайт така и в http://zamestvashtomaichinstvo.com/?gcl ... gKT4fD_BwE.
irenakk
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Ное 2017, 00:53

Re: Сурогатно майчинство

Мнениеот daniela7 » 15 Май 2019, 13:23

Здравейте!
Искам да споделя моето мнение по този интерес въпрос, а именно - сурогатно майчинство в тази скандална клиника Biotexcom и да разкажа моя случай.
Изобщо не съм съгласна с поста на irenakk
Миналия месец заминахме в България с бебенцето си ,което беше родено с помоща на програма за сурогатно майчинство в тази клиника. Всичко описано бе изпълнено,перфектни и човечни са !
Да наистина според украинските закони детето е на генетичните родители, а не на родилката.
Детето се ражда в Украйна, актът за раждане издава украинска държавна служба ГРАО и след издаването му се ходи в посолството и се иска Временен паспорт на дете на български гражданин, което няма ЕГН.
Клиника не практикува вариант за осиновяване.Името на сурогатна майка също така не се пише в акта за раждане.
daniela7
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 15 Май 2019, 12:34

Предишна

Назад към Семейни казуси


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron