начало

Контактните на заразени с COVID-19 може да бъдат известявани по телефона Контактните на заразени с COVID-19 може да бъдат известявани по телефона

КАКВО СЕ СЛУЧВА ПО ПЪТЯ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


КАКВО СЕ СЛУЧВА ПО ПЪТЯ

Мнениеот tochotocho » 10 Яну 2020, 20:24

вСИЧКО НАПИСАНО ТУК Е ПО НЕДЕЙСТВИТЕЛЕН СЛУЧАЙ! Нали така го пишат в заглавките по филмите. !
Карам си аз автомобила по еднолентов път. Ограничение 80 кв. Карам с около 90 км/час . Звъни ми приятелката: Помощ, ела бързо !!! Давам газ, за да се отдалеча от следващата ме кола /автомобил / и да обърна. Да ,ама този след мен също пришпори и т.н. Насрещно, изчаквам за да обърна. Този зад мен ми присветка, наду и клаксона! Той е на 5 метра зад мен! Не ме знае, не ме познава! Не излиза от автомобила, както го правят за словестна разправия.с щанга ! . Изчаках! Не излиза ,само надува клаксона и светлините. Реших аз да изляза! Беше спуснал стъклото! Като ме видя !!!. Аз съм около 2 метра, 160 кг. ,главата ми е като паве. Сигурно се стресна и мигновено вдигна стъклото! Идвам пред него-шофьорската врата! С ръка му казвам да излезе, . Почна нещо да рови в жабката! Може би оръжие! За моя сигурност прихванах автомобила отдолу и го обърнах на 90 градуса. С още едно движение го обърнах на покрив. ! Това го мога . И си тръгнах към моя автомобил, за да ида на помощ на приятелката. Но, пристигнаха полицай. Пича твърди,че аз съм обърнал неговия автомобил в канавката. Няма ПТП. Не съм го ударил, блъснал. Чакам си възможност за обръщане.,когато пристигнаха полицайте! . Линията е позволяваща! Дадох проба за каквото искат- всичко отрицателно. Но , Пича,, явно е от другарите и продължавам да имам разправия. Предполагам- вие прогнозирайте ! Е аз се пресилих, не съм го обърнал. Сигурно извънземни !
tochotocho
Потребител
 
Мнения: 414
Регистриран на: 16 Юни 2013, 22:34

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron