начало

МВР напомня: Заявление за нова лична карта се подава във всяко управление МВР напомня: Заявление за нова лична карта се подава във всяко управление

Независимо от вашата политика, свидетелските показания в из

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Независимо от вашата политика, свидетелските показания в из

Мнениеот johnmathew » 22 Ное 2019, 11:39

Независимо от политиката ви, уменията и техниките, използвани от адвокатите и представителите, са предимно на първо място. Мисля да кандидатствам за кредит за продължаващо юридическо образование в моята юрисдикция за времето, което прекарвам в гледане.

Студенти по право, особено, можете да научите много от изслушванията за извличане на свидетелски показания, използване на добри факти, омаловажаване на лоши факти, подчертаване на важните и създаване на разумно съмнение.
johnmathew
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 22 Ное 2019, 11:33

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron