начало

Международният съюз на съдебните изпълнители писа на българския парламент Международният съюз на съдебните изпълнители писа на българския парламент

Фирма издаде фактура на физическо лице

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Фирма издаде фактура на физическо лице

Мнениеот saraliq » 20 Юли 2019, 15:46

Здравейте,моля за съвети.Ангажирах фирма за ремонт на баня.Напрвих три авансови плащания,като ми беше издадена фактура за парите с титуляр физическо лице,титулярът на фирмата,само име и фамилия,без да са вписани данните на фирмата.Тъй като работиха 5 дни и после отложиха довършването за след 3 месеца,а работата която свършиха е изключително некачествена,се обърнах към КЗП ,но те ми отказаха разглеждане на молбата поради липса на фирмените данни във фактурата.С две думи,фирмата взе парите,свърши една трета от работата и се покри.Как мога да си потърся правата и възстановяване на взетите суми?Благодаря предварително на всички отзовали се.
saraliq
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 02 Апр 2014, 16:34

Re: Фирма издаде фактура на физическо лице

Мнениеот svegrigorov » 20 Юли 2019, 21:28

Ако имаш повече данни за лицето извършило услугата, можеш да заведеш дело за неоснователно обогатяване или за некачествено извършената работа.
svegrigorov
Потребител
 
Мнения: 179
Регистриран на: 28 Юли 2014, 11:55

Re: Фирма издаде фактура на физическо лице

Мнениеот saraliq » 21 Юли 2019, 14:16

svegrigorov написа:Ако имаш повече данни за лицето извършило услугата, можеш да заведеш дело за неоснователно обогатяване или за некачествено извършената работа.
Благодаря.Чудех се дали да се обърна и към НАП,затова че издава фактури от себе си,а не от фирмата.
saraliq
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 02 Апр 2014, 16:34


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron