начало

От 14 юли Гърция ще изисква от влизащите от България отрицателен PCR тест От 14 юли Гърция ще изисква от влизащите от България отрицателен PCR тест

Фирма издаде фактура на физическо лице

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Фирма издаде фактура на физическо лице

Мнениеот saraliq » 20 Юли 2019, 15:46

Здравейте,моля за съвети.Ангажирах фирма за ремонт на баня.Напрвих три авансови плащания,като ми беше издадена фактура за парите с титуляр физическо лице,титулярът на фирмата,само име и фамилия,без да са вписани данните на фирмата.Тъй като работиха 5 дни и после отложиха довършването за след 3 месеца,а работата която свършиха е изключително некачествена,се обърнах към КЗП ,но те ми отказаха разглеждане на молбата поради липса на фирмените данни във фактурата.С две думи,фирмата взе парите,свърши една трета от работата и се покри.Как мога да си потърся правата и възстановяване на взетите суми?Благодаря предварително на всички отзовали се.
saraliq
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 02 Апр 2014, 16:34

Re: Фирма издаде фактура на физическо лице

Мнениеот svegrigorov » 20 Юли 2019, 21:28

Ако имаш повече данни за лицето извършило услугата, можеш да заведеш дело за неоснователно обогатяване или за некачествено извършената работа.
svegrigorov
Потребител
 
Мнения: 167
Регистриран на: 28 Юли 2014, 11:55

Re: Фирма издаде фактура на физическо лице

Мнениеот saraliq » 21 Юли 2019, 14:16

svegrigorov написа:Ако имаш повече данни за лицето извършило услугата, можеш да заведеш дело за неоснователно обогатяване или за некачествено извършената работа.
Благодаря.Чудех се дали да се обърна и към НАП,затова че издава фактури от себе си,а не от фирмата.
saraliq
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 02 Апр 2014, 16:34


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron