начало

Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП

върнати доказателства

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


върнати доказателства

Мнениеот yyayya » 05 Юли 2019, 23:22

по ГД са представени доказателства които са прикрепени и приложени към делото а страниците номерирани
След оспорване на доказателствата от отсрещната страна , съда е разпоредил доказателствата да се върнат на страната

Правилно ли е това разпореждане на съда , защото по този начин се губи хронологията , и остава само разпореждането на съда ..... ?

Според мен всъщност съда неправилно е разпоредил да се върнат доказателствата , защото те са във връзка с нововъзникнали обстоятелства, но това предстои да се обжалва.

Струва ми се нередно страници от делото да бъдат изваждани - това променя проследимостта , а и след това при обжалване, как ще докажеш какво си представил някога , ако тези страници от делото са извадени.
Не е ли това нарушение ?
yyayya
Младши потребител
 
Мнения: 37
Регистриран на: 06 Яну 2014, 17:18

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 6 госта


cron