Страница 1 от 1

Казус Изнасилване

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2019, 01:20
от kaval1
Здравейте,
Върпоса ми е, ако една жена достига при оргазъм при по грубичък секс, ако тя свърши, има ли право да пусне жалба за изнасилване

Re: Казус Изнасилване

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2019, 08:17
от ivan_lawyer
Еми престъплението е преди престъплението кражба като степен. Правете си сметка - първо е опит за държавен преврат, после убийство, после това със съвокуплението, после са кражбите и най-накрая - отвличане на самолет, невярно обаждане на тел. 112 и др. Така, че едва ли са искали да го заметат под килима.

Разбира, се че ще Ви осъдят, има експерти - има охлузвания, епителни следи, най-различни признаци, по които се преценява обективно дали е имало съгласие, още повече има и ред други данни - как е станало, кога, къде.
Ако Ви е малка заплатата, не търсете насила интимност - ще затънете още повече. Лъжете, че сте наследник, че баба Ви е реститут, знам много такива примери и тогава няма пък отърване да имате - ти да видиш беля - ще ти седят на опашка. Говорете за брака си, за деца и за семейство - тогава също имате шанс.

Имайте предвид, че вече голям процент от разследването се води от жени.

Re: Казус Изнасилване

МнениеПубликувано на: 05 Фев 2019, 11:34
от kaval1
Значи ли това че ще е свършила с неудоволствие и жалбата и не би ли била по скоро от меркантилност. Знаем, че женското НЕ по време на акта е двузначно и границата между НЕ и Наистина НЕ би била неправилно уловен сигнал от извършителя. Също така се знае че жените харесват подсъзнателно да бъдат контролирани(не бих използвал думата насилвани) за да могат да се насладят истински.