начало

Гражданите на ЕС няма да правят заверки на удостоверения за раждане, брак или смърт Гражданите на ЕС няма да правят заверки на удостоверения за раждане, брак или смърт

Обяви за фалшиви дипломи и книжки – навсякъде в България!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Обяви за фалшиви дипломи и книжки – навсякъде в България!

Мнениеот neromare » 16 Яну 2019, 01:51

Някой знае ли за тези линкове, които ще изброя по-долу, защото не съм сигурен как да ги коментирам, или по-точно факта, че линкове за фалшиви дипломи и книжки са публикувани в български уебсайтове и никой не ги сваля. Това не е ли работа на ГДБОП или там съответната дивизия, която се занимава с киберпрестъпления?

Доста сайтове предлагат фалшиви дипломи, за основно, средно, висше образования, шофьорски книжки, общо взето всичко. Не знам колко са легитимни тия обяви и сайтове, и дали не е въобще измама, тоест никакви дипломи дори да не предлагат, а да се преструват, че го правят; но при всички случаи — това е ба'ти наглостта.

Някои от сайтовете са български дори.

1. https://bit.ly/2SWkzO5
2. https://bit.ly/2MdedY3
3. https://bit.ly/2RsJxIi
4. https://bit.ly/2FFn2Zk
5. https://bit.ly/2VY33eb


Този последния сайт "ad-bg.net" е български, доколкото виждам. Пълен е с тия обяви. Тоя сайт явно не се модерира от никой, или собственика е "в схемата."

Контактните данни са: имейл или в Mail.ru (Русия), или в Protonmail.ch (Швейцария). Но това не би трябвало да е спирачка за нашите органи, при положение, че има офиси на INTERPOL и във Русия, и във Швейцария. Даже има и някакъв смешник и абсолютен наглец, на който изобщо не му пука да се "крие" в чужбина; регнал си е мейла в България: dokumentiall@mail.bg (имейла в една от обявите от линковете).

Не смятам, че е нормално да се бъхтим, да учим, да изкараме 12 години, след това 5 години Висше евентуално, да караме шофьорски курсове, да пишем листовки, накрая някакъв млад ром или гражданин на Едирне — да си получи "кетапа" наготово и с мазната усмивка да се пререди пред всички нас! Или с купената си книжка да блъсне приятелката ми или баща ми на някоя пешеходна, да речем.

Може би е време да направим ние нещо.
Cyrillic for English Speakers
https://www.neromare.com
neromare
Младши потребител
 
Мнения: 29
Регистриран на: 28 Сеп 2017, 13:52
Местоположение: Varna, Bulgaria

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron