начало

Ще обсъждат публично професионалните и етични качества на Иван Гешев Ще обсъждат публично професионалните и етични качества на Иван Гешев

Пари да ми дават тоя не бих наел за адвокат, дори и за незна

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Пари да ми дават тоя не бих наел за адвокат, дори и за незна

Мнениеот ibgdimitrov » 15 Окт 2018, 19:07

Докога ще търпиме по медии и форуми, неадекватните изказвания на тоя г-н, на който поради "адекватната и правилна защита" клиентите му получават възможно най-тежките присъди. Същия твърди в интервю че доживотния живот без замяна бил отменен-което разбира се въобще не е истина. https://dnes.dir.bg/gallery/advokat-mar ... -na-zamyan. Ето и обидите му /вампир/-за пореден път към бълг. гражданин който макар и заподозрян е невинен до доказване на противното.https://www.blitz.bg/analizi-i-komentar ... 33244.html
ibgdimitrov
Младши потребител
 
Мнения: 25
Регистриран на: 20 Мар 2009, 16:27

Re: Пари да ми дават тоя не бих наел за адвокат, дори и за н

Мнениеот dworkd16 » 16 Окт 2018, 09:24

Абе, тоя е защитавал доста от най-знаковите "заподозрени", тъй че едва ли е толкова зле. :D По принцип, много хора, като се вземат насериозно, почват да говорят глупости по медиите, за да се правят на интересни, така че тези квалификации не са чак толкова шокиращи. Това за доживотния затвор не съм го чул, прочетох само обясненията му за липсата на смърната присъда и варварски наказания като кастрация, като изброяваше страни от третия свят, където все още съществуват.
dworkd16
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 02 Окт 2018, 09:57

Re: Пари да ми дават тоя не бих наел за адвокат, дори и за н

Мнениеот ivan_lawyer » 18 Окт 2018, 06:50

Не е правилно да се говори срещу колега. Ние, адвокатите сме един вид спортисти - гладиатори с вратовръзки.
Няма какво да добавя, това е трудна професия, който не е държал изпит при проф. Петканов, при Александър Стойнов, при Герджиков (той е харабия), при Борис Велчев, може да си говори, друго не знам какво да кажа.

Човекът си е професионалист, добър ритор - това е синоним на оратор, много добре владее речта. Половин Христо Данов - това е МВР министър от правителство на СДС, половин Васил Гоцев - блестящ юрист. Така, че това е.
Няма кой да поеме тези тежки случаи, които колегата поема. Вицове за адвокати - много, обаче - не е така.

Словесното оръжие е най-хуманното средство за уреждане на човешките взаимоотношения. Ние сме амалгама от животните и еволюционно сме единствените говорещи един вид.

Добре си приказва колегата, за който говорим, почти като Петър Стоянов, владее аудиторията.

Реторика.
ivan_lawyer
Активен потребител
 
Мнения: 4674
Регистриран на: 25 Мар 2008, 17:46


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron