Страница 1 от 1

Сайт за регистрация на фирми

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2018, 16:24
от mucca
Привет! С мои приятели ни хрумна да правим сайт за регистрация на фирми и да инвестираме в него. Целта ни е да го популяризираме възможно най-много, за да го знаем всеки потребител. Успяхме да открием хора, които ще ни помагат за част от нещата. Имаме няколко въпроса, които ни интересуват:
1. Как е по-добре - да вземем нов домейн или стар. Разгледах доста и много хора ми казаха да закупя такъв с история, защото по-лесно ще може да се позиционира в търсачките. Ако е така, от къде мога да купя и каква ще е неговата цена?
2. Интересува ме линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която се занимава с това и колко дългосрочно трябва да инвестирам, за да постигнем желания резултат. Някой може ли да ме посъветва как точно трябва да се процедира.
3. Някъде четох и за така наречените спомагателни блогове. Все още ли този вариант действа, защото видях, че повечето имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да постигна. Отново трябва да питам как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.

Re: Сайт за регистрация на фирми

МнениеПубликувано на: 17 Авг 2018, 18:15
от svegrigorov
Тези въпроси не са за този форум.

Re: Сайт за регистрация на фирми

МнениеПубликувано на: 19 Авг 2018, 08:25
от ivanov_p
Преди време казвах на феновете на промените в ЗА накъде върви света и колко са смешни исканията им, ама кой да слуша....

Re: Сайт за регистрация на фирми

МнениеПубликувано на: 14 Ное 2018, 10:50
от ykovachev
Освен, че въпросите не са за този форум, малко късно сте се сетили. Колко примати са се накачулили на тоя клон, нямате си представа :D