начало

Какво да правим, когато Законът за мерките срещу изпирането на пари се сблъска с GDPR Какво да правим, когато Законът за мерките срещу изпирането на пари се сблъска с GDPR

Питане при прекратяване на служебното правоотношение

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Питане при прекратяване на служебното правоотношение

Мнениеот ivan89 » 31 Май 2018, 11:34

Здравейте колеги,

Работих като юрисконсулт в държавна администрация, след като постъпих на служба на третия месец се смени ръководството и след още три месеца новото ръководство реши, че не съм нужен (или може би не си върша работата качествено, или съм некомпетентен) и ме прекратиха в срока на изпитване по чл. 12 ЗДСл. Въпросът ми е доколко това би ме затруднило при търсене на нова работа включително отново на държавна служба. Все пак бъдещият работодател ще се интересува защо съм съкратен. Благодаря ви предварително.
ivan89
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 06 Апр 2017, 09:23

Re: Питане при прекратяване на служебното правоотношение

Мнениеот katerinakuch » 02 Юни 2018, 20:33

Не мисля, че би следвало да имате проблеми при търсене на нова работа. Юрист сте, интелигентен човек сте, сами дори би следвало да Ви търсят. Ще си намерите работа.
katerinakuch
Потребител
 
Мнения: 977
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron