начало

Прокуратурата прави нов опит да прати на съд бивш шеф на АПИ Прокуратурата прави нов опит да прати на съд бивш шеф на АПИ

Неподадено в срок уведомление по чл 62

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Неподадено в срок уведомление по чл 62

Мнениеот ivanel » 01 Май 2018, 11:26

Здравейте имаме следния казус.Работя в училище.През месец март 2018г трябваше да се назначи лектор по заместване на учител, който е в болничен.Лектора също е назначен в училището,но на друго основание .Подадено е уведомление , но сега разбирам че не е прието от НАП има грешка в ЕГН то . Наш е пропуска ,защото не сме отворили справката от НАП.Разбрах че сега,ще трябва да отида в ИП , за да ми напишат предписание .Въпросът ми е преди да напишат предписание ИТ , ще направят ли проверка и какво следва от тук нататък? :?
ivanel
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 01 Май 2018, 11:00

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron