Страница 1 от 1

Онлайн данни и поверителност

МнениеПубликувано на: 29 Апр 2018, 15:30
от shawnyadav
Аз съм объркан защо само Facebook се провежда за събиране на данни, докато Google има много повече данни и използва за същата цел.

Re: Онлайн данни и поверителност

МнениеПубликувано на: 04 Май 2018, 10:47
от shawnyadav
Трябва да кажа, че Марк Зукерберг е направил много добра защита пред сенатите в съдебното заседание. Сега предполагам, че е време за Google, но тъй като те управляват хиляди адвокати, те лесно ще се измъкнат с него.

Re: Онлайн данни и поверителност

МнениеПубликувано на: 07 Май 2018, 15:56
от kozamostra
Добре, че сам си отговори :D

Re: Онлайн данни и поверителност

МнениеПубликувано на: 05 Юни 2018, 18:17
от kalahan2008
shawnyadav написа:Аз съм объркан защо само Facebook се провежда за събиране на данни, докато Google има много повече данни и използва за същата цел.

Google просто препращат към собствениците на сайтовете и твърдят, че не те, а собствениците на сайтовете администрират лични данни...

Re: Онлайн данни и поверителност

МнениеПубликувано на: 30 Юни 2018, 23:10
от jhoro
Не знам защо, обаче втора тема отварям и вътре - постове на английски!!! Нямам проблем с езика, но ... защо не се следи и спазва ...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.

Re: Онлайн данни и поверителност

МнениеПубликувано на: 19 Юли 2018, 11:13
от buckyjames
allomylife143 написа:Millions of Clash Royale are unaware of and uninformed about how their personal information is being used, collected or shared in our digital society. How Games.lol Protects His Own Privacy Online. i want to know Keywords Tool can anybody answer mobile legends.


Милиони хора не са наясно и не са информирани за това как личната информация се използва, събира или споделя в нашето цифрово общество. Как Марк Зукърбърг защитава собствената си поверителност онлайн. Искам да знам, че всеки може да отговори

Re: Онлайн данни и поверителност

МнениеПубликувано на: 19 Юли 2018, 12:19
от ivanov_p
И какво ще стане, когато някой ви знае данните? Вие да не ходите по улицата с маска на лицето и ръкавици, за да не оставите отпечатък, а може би сте си закрили и номера на колата?

Re: Онлайн данни и поверителност

МнениеПубликувано на: 28 Дек 2018, 12:02
от abo2012
В крайна сметка във всеки един сайт се събират лични данни и какво се случва с тях не е много ясно...