Страница 1 от 1

Снимков материал като косвено доказателство

МнениеПубликувано на: 09 Мар 2018, 22:55
от simeon222
Здравейте,

Имам снимков материал който искам да представя като косвено доказателство. Снимковият материал представя доказателсво за нанесена имуществена повреда. Може ли да бъде представен такъв материал косвено ?

Също имам снимков материал който е направен след инцидента, но помага да се визуализира обстоятелствата на инцидента. Такъв материал може ли да бъде погледнат , като косвено доказателство ? . Не основно. Снимковият материал доказва лъжесвидетелстване.

Видео материали от записи на охранителни камери от скоро са позволени или ?

Re: Снимков материал като косвено доказателство

МнениеПубликувано на: 04 Юни 2019, 21:00
от sachinkhanna48
simeon222 написа:Здравейте,

Имам снимков материал който искам да представя като косвено доказателство. Снимковият материал представя доказателсво за нанесена имуществена повреда. Може ли да бъде представен такъв материал косвено ? Също имам снимков материал който е направен след инцидента, но помага Best Washing Machine in India да се визуализира обстоятелствата на инцидента. Такъв материал може ли да бъде погледнат , като косвено доказателство ? . Не основно. Снимковият материал доказва лъжесвидетелстване. Видео материали от записи на охранителни камери от скоро са позволени или ?


Имам същия проблем