начало

Румен Овчаров е осъден условно за „Мини Бобов дол“, но трябва да плати над 16,5 млн. лева Румен Овчаров е осъден условно за „Мини Бобов дол“, но трябва да плати над 16,5 млн. лева

Снимков материал като косвено доказателство

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Снимков материал като косвено доказателство

Мнениеот simeon222 » 09 Мар 2018, 22:55

Здравейте,

Имам снимков материал който искам да представя като косвено доказателство. Снимковият материал представя доказателсво за нанесена имуществена повреда. Може ли да бъде представен такъв материал косвено ?

Също имам снимков материал който е направен след инцидента, но помага да се визуализира обстоятелствата на инцидента. Такъв материал може ли да бъде погледнат , като косвено доказателство ? . Не основно. Снимковият материал доказва лъжесвидетелстване.

Видео материали от записи на охранителни камери от скоро са позволени или ?
simeon222
Младши потребител
 
Мнения: 15
Регистриран на: 27 Авг 2016, 12:48

Re: Снимков материал като косвено доказателство

Мнениеот sachinkhanna48 » 04 Юни 2019, 21:00

simeon222 написа:Здравейте,

Имам снимков материал който искам да представя като косвено доказателство. Снимковият материал представя доказателсво за нанесена имуществена повреда. Може ли да бъде представен такъв материал косвено ? Също имам снимков материал който е направен след инцидента, но помага Best Washing Machine in India да се визуализира обстоятелствата на инцидента. Такъв материал може ли да бъде погледнат , като косвено доказателство ? . Не основно. Снимковият материал доказва лъжесвидетелстване. Видео материали от записи на охранителни камери от скоро са позволени или ?


Имам същия проблем
sachinkhanna48
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 02 Юни 2018, 19:41


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron