начало

Съдът потвърди уволнението на военен следовател-букмейкър Съдът потвърди уволнението на военен следовател-букмейкър

рекетът на частните трафопостове и къде е държавата

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


рекетът на частните трафопостове и къде е държавата

Мнениеот veveve » 22 Ное 2017, 08:45

Имаме закупени апартаменти в хотелски комплекс в гр. Банско. Оказа се , че не можем да имаме собствени партиди към ЧЕЗ , защото инвеститорът е запазил като "златна акция" трафопоста и отказва да го продаде на ЧЕЗ. Подложени сме на системен рекет. Ограничена ни е мощността до 60кв и понеже вече комплексът не се отоплява от парна инсталация , а само от ток се получава срив на ел.еергията при по-голямо потребление.. Събира ни се изразходваното количество ел. енергия по завишена тарифи и неизразходвани реално киловати ..Има вероятност да останем без ел.енергия , заради собственика на трафопоста , който ни поставя различни условия с цел лично облагодетелстване. Вече собствениците на апартаментите отказват да заплащат такива неправомерни такси , всеки иска собствена партида към ЧЕЗ. В комплекса има и много чужденци , които недоумяват какво става и как е възможно да бъдем така разигравани и рекетирани. Защо държавата не се намеси и не премахне тези ненужни паразитни посредници? Какъв е начинът да се задължи собственика на трафопоста да го прехвърли към ЧЕЗ ?Моля за съвет ?
veveve
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 22 Ное 2017, 08:38

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron