начало

Започва подаването на документи в конкурса за ДСИ Започва подаването на документи в конкурса за ДСИ

Въпрос за дело

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Въпрос за дело

Мнениеот behroozwolf » 22 Окт 2017, 15:45

Здравейте, бих желал да попитам един въпрос. Да речем, че един човек си е създавал 6 фалшиви фейсбук профила. И е писал съобщения грубо към 15-20 съобщения от всичките профили, без да обижда и да отправя заплахи(от всякакъв тип, нарочно го казвам за да не ме питате за това :D),от които към 13 съобщения са прочетени. Съобщенията предимно са били със задаване на въпроси и предложения/съвет да се вземат мерки за нещо, за да може за вбъдещ период да няма заведено дело за нещо, което касае голям брой хора. Какъв е %, даденото лице да заведе дело срещу човека създал профилите за вида - тормоз/клевети. Понеже моят човек пита, понеже уш получил някакво писмо пак по фейсбук от фалшив профил на човека на когото е писал. Явно става дума за съседски глупости. Според мен най-много ако се пусне жалба в полицията, просто да привикат за обяснение. При евентуално дело, то съда надали ще отсъди в полза на лицето, което ще е завело дело за тормоз. Впрочем, има ли някакъв давностен период за такова нещо, т.е примерно ако съобщенията са от миналата и от тази преди август.
behroozwolf
Нов потребител
 
Мнения: 8
Регистриран на: 25 Авг 2010, 18:49

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron