начало

Проблемите с ЕИСС станаха тема при избори за председатели на съдилищата Проблемите с ЕИСС станаха тема при избори за председатели на съдилищата

Сотир Цацаров поздрави младшите съдии, прокурори и следовате

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Сотир Цацаров поздрави младшите съдии, прокурори и следовате

Мнениеот gridiron » 02 Окт 2017, 18:55

Главният прокурор Сотир Цацаров поздрави младшите съдии, прокурори и следователи с новата учебна година в НИП
Съдиите и прокурорите са в една лодка, само че съдиите стоят по-напред на палубата, и нека прокурорите не забравят това – с тези думи главният прокурор Сотир Цацаров поздрави младшите магистрати, които на 2 октомври 2017 г. започнаха обучението си в Националния институт на правосъдието.

Лодката на правосъдието, образно казано, се нуждае от стабилен курс и нека всеки помни защо е избрал юридическата професия, каза още г-н Цацаров, и пожела здраве и мъдрост на младшите съдии, прокурори и следователи.

На събитието присъстваха представляващият ВСС Димитър Узунов, директорът на НИП Миглена Тачева, зам.-председателите на Върховния касационен съд Павлина Панова и Красимир Влахов, както и председателят на Съюза на юристите Владислав Славов

Нали не ги е предупредил .че ще бъдат "подвласни" на разновидностите и потомците на груперовките "СИК"и "ВИС" и тяхната "независимост"е празен звук !
gridiron
Потребител
 
Мнения: 266
Регистриран на: 10 Ное 2013, 21:28

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта


cron