начало

Наемодателят си прибрал водомера от язовир „Студена“, който отчитал водата за промишлеността Наемодателят си прибрал водомера от язовир „Студена“, който отчитал водата за промишлеността

Задължения към клиентите при пожар

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Задължения към клиентите при пожар

Мнениеот anna_dimitrova » 24 Авг 2017, 11:37

Здравейте,
имам нужда от помощ при следния казус:
В спортния клуб в който работя имаше пожар. Слава Богу няма засегнати хора, но има големи материални щети. Някои от клиентите настояват да получат обезщетение от нас за вещите, които са били в шкафчетата им. Съблекалните не са горели, но са опушени. Някои от тях искат по 900-1000 лв., което ми се вижда нереално. Длъжни ли сме да им изплатим такова обезщетене, ако да по какъв начин трябва да се изчисли?
Благодаря предварително на отзовалите се!
anna_dimitrova
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 24 Авг 2017, 10:41

Re: Задължения към клиентите при пожар

Мнениеот katerinakuch » 26 Авг 2017, 16:09

Не сте длъжни да им давате тези пари, които искат от Вас. Спорно е дали въобще да ги плащате, сумата, която да плащате и въобще характерът на вредата по техните вещи, източника на пожара и т.н. Към момента не плащайте нищо. Купете си нещо за Вас с тези пари, ако ги имате.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1018
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron