начало

Започва подаването на документи в конкурса за ДСИ Започва подаването на документи в конкурса за ДСИ

Болнични на завършили ученици/студенти

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Болнични на завършили ученици/студенти

Мнениеот van1tyy » 24 Юли 2017, 15:20

Здравейте,
Темата, която смятам, че има нужда от обсъждане е:
Защо е необходим трудов стаж от 8 месеца, за да получаваш платен отпуск и да имаш право на платен болничен? Да приемем, че с платения отпуск ще се съгласим да има някакъв трудов стаж. Завършил си средно или висше образование, регистрираш се в бюрото по труда (седиш без работа 2-3 месеца и чакаш да ти се обадят за някоя работа, през това време искат да си плащаш осигуровките и въпреки че нямаш приходи намираш начин и ги плащаш). Започваш първата си работа. Случва се инцидент или си се разболял и ти се налага да излезеш болнични примерно в рамките на 2 седмици. Дават ти болнични за 2 седмици, но не получаваш никакви средства за този период и ти казват, че трябва да имаш 8 месеца трудов стаж, при положение, че всички здравни осигуровки са ти платени?
van1tyy
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 24 Юли 2017, 14:39

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron