начало

Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП

За Сакса и за Готата

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


За Сакса и за Готата

Мнениеот Политикан » 28 Яну 2002, 11:15

В събота на учредителното събрание на партията НДСВ лидерът на движението НДСВ СВ заявил, че не може да бъде лидер на партията НДСВ, защото бил станал междувременно министър-председател на държавата БГ. Това вероятно го е разбрал през нощта на петък срещу събота, докато си е писал речта, но както се казва - по-добре късно, отколкото никога... Казус: каниш осемстотин човека на сбирка в НДК да учредят пария, която да носи и слави името Ти, и която вече веднъж си опитал да учредиш неуспешно като Лидер, и после им обясняваш, че станала някаква грешка, и че всъщност не искаш. Явно си ги събрал да те почакат и да те чуят. Въпрос: кой, ако не СВ може да бъде лидер на партия, която се казва НДСВ? Т.е. как ще се казва следващия път партията - НДСГ (Стоян Ганев), НДПП (Пламен Панайотов) или ...? Въпрос 2: какъв му е проблемът на този човек? Нарцисизъм, разделение на личността - Саксът ви кани, Готата ви разпраща по домовете; Саксът затваря АЕЦ Козлудуй, Готата се среща с енергетиците във Враца ... Не разбирам. Някой разбира ли?
Политикан
 

RE: За Сакса и за Готата

Мнениеот remo » 28 Яну 2002, 22:59

Уважаеми колега Политикан, От това, което изтече в медиите, доколкото можах за себе си да преценя, учредителното събрание е свикано по-скоро с "информирането" на както Вие го наричате СВ, а не със "съгласието" му. Г-н Сакскобургготски показа повече от ясно, че мероприятието на което присъствуваше е изготвено без негово съгласие. Дори бих казал "против" неговото съгласие. Това ясно личи и от поведението на г-н Стоян Ганев - верен индикатор. Явно в движението са се оформили две много силни и май противоположни течения: едните искат г-н Сакскобургготски министър-председател и лидер на партия с неговото име, а другите го виждат като бъдещ цар на България. Моето мнение е, че ако Симеон Сакскобургготски се съгласи да стане лидер на партия с неговото име, ще трябва да се прости с възможността да превърне България в монархия. И тук е интересния момент - едно движение, един лидер, обаче - две цели! Затова се бави и учредяването на партията. Ако бъде учредена и г-н Сакскобургготски не застане начело и, значи трябва да застане друг. Кой ще е той също не е маловажно. Настоящето положение ми напомня за един класически и перфектен капан. С нетърпение ще проследя развитието на нещата до края на определения срок. Отговор на въпрос 1: Защо отказвате да приемете партия с наименование НДСВ и лидер различен от СВ? Нима Ви се струва толкова невъзможно? За мен такова положение е повече от вероятно! Отговор на въпрос 2: Според мен проблемът му е,че е толкова лъган,че не знае вече кое е истина и на кого да вярва. Не забравяйте, че при него в Испания се завлече кой ли не. Освен това, основен проблем при него е и липсата на собствени кадри по места. А всички, които влязоха в движението бяха членове на други партии. За чии интереси мислиш ще работят?
remo
 

RE: За Сакса и за Готата

Мнениеот kovachev » 31 Яну 2002, 21:02

Колега, освен Вашите въпроси, аз си задавам още един - откъде се вземат толкова вярвящи в Него, пък ако ще и Розенкройцер да е, а не Сакс и Гота.
kovachev
Потребител
 
Мнения: 128
Регистриран на: 30 Дек 2001, 18:11


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron