начало

Не познавам никой от парламентарните квоти във ВСС. Забранявам ви да пишете във Фейсбук Не познавам никой от парламентарните квоти във ВСС. Забранявам ви да пишете във Фейсбук

За Сакса и за Готата

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


За Сакса и за Готата

Мнениеот Политикан » 28 Яну 2002, 11:15

В събота на учредителното събрание на партията НДСВ лидерът на движението НДСВ СВ заявил, че не може да бъде лидер на партията НДСВ, защото бил станал междувременно министър-председател на държавата БГ. Това вероятно го е разбрал през нощта на петък срещу събота, докато си е писал речта, но както се казва - по-добре късно, отколкото никога... Казус: каниш осемстотин човека на сбирка в НДК да учредят пария, която да носи и слави името Ти, и която вече веднъж си опитал да учредиш неуспешно като Лидер, и после им обясняваш, че станала някаква грешка, и че всъщност не искаш. Явно си ги събрал да те почакат и да те чуят. Въпрос: кой, ако не СВ може да бъде лидер на партия, която се казва НДСВ? Т.е. как ще се казва следващия път партията - НДСГ (Стоян Ганев), НДПП (Пламен Панайотов) или ...? Въпрос 2: какъв му е проблемът на този човек? Нарцисизъм, разделение на личността - Саксът ви кани, Готата ви разпраща по домовете; Саксът затваря АЕЦ Козлудуй, Готата се среща с енергетиците във Враца ... Не разбирам. Някой разбира ли?
Политикан
 

RE: За Сакса и за Готата

Мнениеот remo » 28 Яну 2002, 22:59

Уважаеми колега Политикан, От това, което изтече в медиите, доколкото можах за себе си да преценя, учредителното събрание е свикано по-скоро с "информирането" на както Вие го наричате СВ, а не със "съгласието" му. Г-н Сакскобургготски показа повече от ясно, че мероприятието на което присъствуваше е изготвено без негово съгласие. Дори бих казал "против" неговото съгласие. Това ясно личи и от поведението на г-н Стоян Ганев - верен индикатор. Явно в движението са се оформили две много силни и май противоположни течения: едните искат г-н Сакскобургготски министър-председател и лидер на партия с неговото име, а другите го виждат като бъдещ цар на България. Моето мнение е, че ако Симеон Сакскобургготски се съгласи да стане лидер на партия с неговото име, ще трябва да се прости с възможността да превърне България в монархия. И тук е интересния момент - едно движение, един лидер, обаче - две цели! Затова се бави и учредяването на партията. Ако бъде учредена и г-н Сакскобургготски не застане начело и, значи трябва да застане друг. Кой ще е той също не е маловажно. Настоящето положение ми напомня за един класически и перфектен капан. С нетърпение ще проследя развитието на нещата до края на определения срок. Отговор на въпрос 1: Защо отказвате да приемете партия с наименование НДСВ и лидер различен от СВ? Нима Ви се струва толкова невъзможно? За мен такова положение е повече от вероятно! Отговор на въпрос 2: Според мен проблемът му е,че е толкова лъган,че не знае вече кое е истина и на кого да вярва. Не забравяйте, че при него в Испания се завлече кой ли не. Освен това, основен проблем при него е и липсата на собствени кадри по места. А всички, които влязоха в движението бяха членове на други партии. За чии интереси мислиш ще работят?
remo
 

RE: За Сакса и за Готата

Мнениеот kovachev » 31 Яну 2002, 21:02

Колега, освен Вашите въпроси, аз си задавам още един - откъде се вземат толкова вярвящи в Него, пък ако ще и Розенкройцер да е, а не Сакс и Гота.
kovachev
Потребител
 
Мнения: 128
Регистриран на: 30 Дек 2001, 18:11


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта


cron