Страница 1 от 1

KAKVA E SILATA NA STUDENTSKATA KNIJKA....

МнениеПубликувано на: 19 Дек 2001, 19:59
от DIMOV
INTERESUVAME KAKVA E SILATA NA STUDENTSKATA KNIJKA KATO DOKUMENT ZA SAMOLI4NOST.V CENTRALNA POSHTA OTKAZVAT DA IZPLATIAT ZAPIS ZA 220 LV.POD PREDLOG 4E STUD. KNIJKA NE BILA DOKUMENT ZA SAMOLI4NIST.V SA6TATA TAZI PO6TA NEEDNOKRATNO SA PO0LU4AVANI KOLETI BEZ ABSOLUYTNO NIKAKAV PROBLEM ETC...................KADE E ISTINATA POSLEDNO!

RE: KAKVA E SILATA NA STUDENTSKATA KNIJKA....

МнениеПубликувано на: 19 Дек 2001, 23:39
от Паспорт
Уважаеми г-н Димов, има си Закон за българските документи за самоличност. В него като такъв документ не фигурира студентската книжка. Нима смятате, че университетите са поделения на МВР и кой, ако не въпросното министерство според Вас следва да издава документи за самоличност?

RE: KAKVA E SILATA NA STUDENTSKATA KNIJKA....

МнениеПубликувано на: 05 Яну 2002, 04:40
от Mb}|{bT
Силата е нищожна ако решиш да я забиеш в главата на пощаджийката. Подобна е и като документ за самоличност. Най много да докажеш на гардовете на тъпотията наречена "Алигатор" с още по голямото недоразумение вътре - TonyG, че си студент, ама на някои по сериозни места като СКГТ например, БДЖ или ако щеш - шапкарите същото това упражнение става с една хартийка дето на нея пише "УВЕРЕНИЕ". И ако толкоз много те кефи как ти издува джоба и стърчи навън иди до някой офис на мобилтел да си вземеш SIM карта....ама и там искат лична карта, да знаеш да си я вземеш, че да не се разкарваш след това. А това, че вече някой е правил глупости (онова с даването на колетите) не означава, че е длъжен да продължава да ги прави. А и толкоз ли го обичаш тоз <CapsLock> че си го пуснал.