начало

Международният съюз на съдебните изпълнители писа на българския парламент Международният съюз на съдебните изпълнители писа на българския парламент

интернет

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


интернет

Мнениеот Ивайло » 24 Сеп 2001, 12:13

накратко - писна ми от боклуците, които заливат пощата ми - интересува ме до каква степен мога да търся отговорност от някой за това, че продава mail адресите ми на трети лица?
Ивайло
 

RE: интернет

Мнениеот Гаден търгаш » 24 Сеп 2001, 16:09

А откъде знаеш, че съм ти ги продал? А откъде знаеш, че съм аз? И ако го знаеш, как ще го докажеш, за да ме държиш отговорен? Мога да те посъветвам да постъпиш като Буш - отговори на удъра с "Infinite Justice" и безгранично справедливо засипи нетъ с вируси. Ха-ха-ха! Да живее САЩ! Смърт на ескимоските терористи!
Гаден търгаш
 

RE: интернет

Мнениеот Светлин » 30 Сеп 2001, 01:50

Мдааа, сложен въпрос. Сега ще ти е трудно по действащата уредба, не че е невъзможно. Изчакай да се приеме Закона за личните данни и тогава ще можеш със сигурност. Е, ако много искаш сега ... ами отговори на това съобщение и ще ти пиша мейл. Само че такива съвети вече не са безплатни и излизат извън сферата на форума. :)
Светлин
 

RE: интернет

Мнениеот адвокат2 - epp@abv.bg » 16 Окт 2001, 10:47

Изобщо не вярвам, че успешно можеш да осъдиш някого в България за такова нещо. А и кой е продал маила ти? Ако това е твоята собствена поща - Yahoo; Hotmail и ли друга подобна - сигурно си се съгласил с това в договора с общи условия, който потвърждаваш при регистрацията си. Ако е някой друг - не е правилно но си беззащитен. Използвай филтрите на пощата си, за да се предпазиш от спама.
адвокат2 - epp@abv.bg
 

RE: RE: интернет

Мнениеот Светлин » 26 Окт 2001, 15:32

Айде сега, не изпадай в крайности. Мисли по-комбинативно. Срещу скромна почерпка мога да те светна как може да осъдиш някого за това:))
Светлин
 

RE: RE: RE: интернет

Мнениеот адвокат2 - epp@abv.bg » 04 Ное 2001, 20:46

Ако можеш да ми кажеш такъв начин и ако си осъдил някого до сега за такова нещо, ще те чепя в Шератон. Сериозно!
адвокат2 - epp@abv.bg
 

RE: RE: RE: интернет

Мнениеот remo » 05 Дек 2001, 19:49

Колеги, къде съм гледал,че досега не съм отворил тази тема? Предлагам да ви стана арбитър при почерпката! Обещавам да изпия точно по две и от двама ви! И да не пренебрегна никой желаещ да почерпи! А по същество, аз съм крайно консервативно настроен, относно шанса някой да получи присъда за такива действия! Прав е "гадния търгаш", че въпроса с индивидуализирането на извършителя е неимоверно сложен. Най-вероятно е e-mail да е продаден от организаторите на съответната поща, обаче няма доказвачка! На твое място бих се допитал до "адвокат 2" който срещу съответното заплащане навярно ще те светне как да си филтрираш входящата поща. Другия вариант е - закривай мейла!
remo
 

RE: интернет

Мнениеот бамзе » 04 Яну 2002, 01:58

А ти плащаш ли си емайла, и като си го отворил, не видя ли при какви условия ще го ползваш, а също така, като сърфираш из нета, що си оставящ емайла?!!!!!!!!!!!!!!!
бамзе
 


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта


cron