начало

След поголовната „сеч“ на теста „пуснаха“ всички за устния адвокатски изпит След поголовната „сеч“ на теста „пуснаха“ всички за устния адвокатски изпит

Нотариус

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Нотариус

Мнениеот nora12345 » 13 Май 2021, 11:40

Здравейте.
Имам следния въпрос.
При изповядване на сделка,може ли нотариус да впише или отбележи отказ за подписване на декларация от страна на продавача или купувача?
nora12345
Нов потребител
 
Мнения: 4
Регистриран на: 08 Май 2021, 14:25

Re: Нотариус

Мнениеот doondie » 13 Май 2021, 13:59

Какъв точно е случаят? Каква декларация?
Може ли да се изповяда изобщо сделка, ако не са налице изискуемите документи? Тоест въпрос на избор ли е да не се подпише, че да отбележел това нотариусът? Няма подпис => няма сделка. Оттам не виждам и какво и къде може да отбелязва нотариусът. Той не е административен орган, за да взема решения или да прави констатации.
'The best way to predict the future is to invent it!'
Аватар
doondie
Потребител
 
Мнения: 376
Регистриран на: 29 Юли 2017, 17:29
Местоположение: Плевен


Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron