начало

Главният прокурор ще пише механизъм за реакция при засягане на независимостта на обвинители Главният прокурор ще пише механизъм за реакция при засягане на независимостта на обвинители

Насилствено инвалидизиране на сержанти и редници от Запаса

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Насилствено инвалидизиране на сержанти и редници от Запаса

Мнениеот iliander » 16 Май 2018, 15:36

В република България се случва нещо безпрецедентно,група лекари насилствено освидетелствува и след това инвалидизира млади български граждани,които са отслужили военната си служба.
В областните психодиспансери се налагат насилствени мерки срещу безработни,бедни и малоимотни българи,написва им се фалшиви диагнози и ги инвализират,защото държавата неполага грижи за парични помощи на безработните,както е навсякъде в "белите държави" в Европа и Америка.
Лекари,като Иван Димитров Ников и Георги Панов Панов "заклеймяват" с тежки психиатрични диагнози напълно здрави мъже в трудоспособна възраст и след това ги "свалят" от отчет от военният резерв.
В Република България няма работещо Парвораздаване и предатели,като горепосочените водят "подривна" здравна диверсия срещу народа ни.
iliander
Младши потребител
 
Мнения: 87
Регистриран на: 10 Май 2011, 11:40

Назад към Общи дискусии


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron