начало

От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури От понеделник приемат документи в конкурса за преместване в районните прокуратури

Прекратяване дейност на ЕТ и майчинство

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Прекратяване дейност на ЕТ и майчинство

Мнениеот k_dimitrov » 02 Дек 2020, 22:53

Здравейте, необходимо е да прекъсна дейност на ЕТ за 1 месец (периода на извънредно положение - 27 ноември до 21 декември) с цел грижа за децата си и кандидатстване за месечна целева помощ( за семейства с деца до 14-годишна възраст при обявено извънредно положение). В ЕТ има служителка в майчинство, което приключва в края на декември. Мога ли да прекратя дейноста на ЕТ без да ощетявам служителката, и какво трябва да направя за да може тя да получи пълния размер на майчинството си?

Предварително Благодаря!
k_dimitrov
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Дек 2020, 22:43

Назад към Осигурително право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 1 госта


cron